Torsdag

En helt vanlig jobb dag. Dock bara tre timmar och de kändes väldigt töntigt. Innan jag skulle åka iväg, så tänkta jag sätta på mig ett par jeans och upptäckte att hmm jag har lagt på mig ett kilo eller två. Så nu e d verklige dax, jag ska börja jogga igen.
På jobbet va jag skit peppad, kännde verkligen att de kändes rätt. Så när jag hade kommit hem så tänkte jag att jag skulle ut o jogga. Problemet va bara att när jag klev av bussen och började gå hemmåt insåg jag att d va svin kallt. Jag klarade knappt av att gå hem med vinterkläder, så hur faaaan ska jag klara av att jogga i denna kyla?!?!

Så jag ber allt va jag kan att våren snart börjar komma snart. För jag vill faktiskt börja använda mina jeans igen eller iaf få känna mig lite snygg när man tar av sig kläderna....

Aja nu blir d filmmaraton hela natten. Myspys. <3

Kärleks test

Hmm nån romantiker va man ju inte, men såå galet gick de inte, lite potential hade man kanske.

Resultat:

Du är en normalromantiker

Grattis, du tillhör den stora skaran av normalromantiker. Du har en sund inställning till romantik, vilket innbär att du inte direkt blir besviken. Antagligen har du funderat lite mer på Alla hjärtans dag än du vill erkänna, men en god och trevlig middag duger gott och väl för dig. Du som är i ett förhållande - våga vara lite fånigt romantisk ibland. Skriv en rosa lapp, köp blommor på en tråkig tisdag. Det värsta som kan hända är ju att ni skrattar åt det?

 



Måndags trött

Har precis tittat på läppstifts djungel, och tycker verkligen om den serien, kanske för att jag nästan är klar med boken eller kanske för att den är bra. Men nu ska jag gå och göra mig iordning för att gå och lägga mig och kolla på the city.
Imorgon blir det work, ska bli kul. Dessutom ska jag boka en tid hos min kära frisör, de är knappt att jag vågar gå ut såhär.
Tanken är att håret ska bli lite lite mörkare men vi får se hur de går.

Saknar min plutt som spenderar veckan i en annan del av världen.

Puss o god natt.

RSS 2.0