Njuter



Njuter av vädret och solen!!!



yes yes

hemma från nattens bravader, saknar min pojk en aning, men får träffan honom snart. Nu ska vi sova. puss å hej

Mys kväll!

Tycker om mina tjejer väldigt mycket, vi har haft en jätte mysig kväll och dag, spelat tennis och badat. Kanske även ska få åka lite skoter i veckan :) väldigt skojj skojj. Men nu ska jag inte sitta här längre, skulle bara titta in. puss å hej

Hej hallå god morgon!

Hemma efter en lååång natt, sjukt skönt att va hemma, bakis och allt, men nu ska jag trycka i mig massa mat. Mina läppar e nästan helt sönder kyssta efter inatt oj oj så de kan gå :D
Dalarö skans va väldigt kul igår iaf, en sak va lite tråkigt, de va inte så mycket dans, men de kanske va för att jag inte gick upp och styrde upp den. plus att DJ spelade sjukt dålig musik. Nej skämtåsido nu ska jag ut i solen och se vart dagen bär av.

Puss o hej

wiiii!

Igår suuuper hälig dag verkligen, förutom att de va sjukt bra väder så va dagen jävligt lyckad. Åkte bla skoter haha fy fan va de va kul, trodde jag skulle ramla av och dö några gånger för jag hae ingen flyta, men jag klarade mig. sen badade vi å de va as varmt de va skit mysigt att bada från skotern, sen fick jag köra när vi skulle åka hem och jag körde fort som fan, gasen i botten i solnedgången. Love love love in the air! 
åt förrästen en sjukt god pizza igår min nya favorit, fellini tror jag den hette, men nu ska jag dra. ciao ciao

lättade på trycket

Hmm vet inte hur jag ska uttrycka de här, men jag ångrar mina två senaste år jag ångrar dom verkligen och har gjort de ett bra tag. Men det är inget att göra åt de e bara att glömma och gå vidare, för de hjälper inte om man tittar tillbaka och bara ska par massa hat. Hörde idag att han med de lilla H:et har gått upp ett snäpp, jasså?!?! ser de ut som om jag bryr mig jag hatar dig!
De jag skulle säga va iaf att jag kan inget annat än gå upp till bätttre killar, för ALLA är bättre än han för han e sämst, man ska inte ta den skiten som jag har fått stå ut me i två år.

hmm ja och om de där att jag är bäst hmm du e inte....... ciao bella!!!!!

Bilder














torsten flink











home sweet home!

Hemma efter nattens bravader, hehe blev jagad av en kille utan byxor men jag va ganska snabb på cykeln. och jag tror inte heller att han jagade mig utan ville bara hem. Men nu ska jag sova, god natt <3<3<3

(håller på att gå på samma sak igen, fan oxå hur lyckas jag?!?!)

Skärgårds Doktorn

Hej hopp!
Segar som fan och myser hemma hos mig med josé, de va en hård kväll igår. Först va vi på skärgårds doktorn sen tittade vi på torsten flink på strand. de va jätte kul och de va mycket folk samt lite dricka ;)
Älskade komplimangerna älskade drinkarna älskade folket så bättre kan de inte bli. Men nu ska jose få datorn igen, ses på hotellet ikväll :D
PUSSS

-Suck!

Jag tror att jag är världens konstigaste människa! Jag försöker verkligen få människan jag tycker om att börja hata mig!! och de e helt sjukt, men de e väl så livet funkar, men jag tror att jag håller på att lyckas iaf, snart så.

Idag är det jätte fint väder eller ja ganska iaf, och mina ben ser ut som prickig korv av alla myggbett usch usch. Hae jätte trevligt igår på skansen de blev en helkväll kan man väl säga.

PUSS <3

just de!

Jag är KÄR!!!!
F U!!! för jag är kär!
tack för en mysig natt igår och kan inte klaga på den här kvällen heller.
Men de e en som jag hmm nääh vi tar de en annan gång puss å hej love y all!!!!!

<3<3<3


Singel livet!

Förut va jag faktiskt lite rädd för att bli singel igen, för man kom inte riktigt ihår hur de va. Och att nästa alla ens vänner har gått och blivit par, men ska jag va helt ärlig så trivs jag som fisken i vattnet, precis som jag gjorde förut och de va de som va anledningen till att jag inte ville ha nån.
Rädslan att inte ha någon som bryr sig om en och höjer en till skyarna fanns, och jag trodde allt de skulle försvinna. Men nu får man de gånger tio, man trodde att telefonen skulle sluta ringa, men de är tvärt om men får dubbelt så många samtal och dubbelt så många sms. Människorna som höll sig borta när man va ett par, helt plötsligt så har man fått tillbaka allt sociala som man hade tappat, och vännerna har aldrig stått en så nära som nu.

Förut trivdes man med att bli uppvaktad av en person och man fick komplimaner med mera. Man fick uppmärksamhet men bara ibland och bara när man bad om de. Nu därimot så kryllar de av dom, självförtroendet har aldrig varit högre (och jag tycker de borde va som högst när man har nån som älskar en, men jag hade tydligen fel.)

Inte nog me de, folk tror fortfarande att man är ett par, tänk när alla vet att man är singel och inte längre upptagen. som ex i lördags när vi skulle gå från strand så frågade vakten:
 vart har du din gubbe då?
Gubbe?
Ja N?
Va, nej v e inte tillsammans!
Så du e singel?! Att man itne visste de. Va segt att bli de när nästan hela sommaren har gått!
Nej nej jag har  varit de länge :)

Jag förstår inte hur man kan tro att vi är ett par, dom som fortfarnade tror de lär tycka jävligt synd om oss för vi pratar aldrig med varandra framför andra och vi hälsar inte ens på varandra. Haha.

Nu kommer jag nog aldrig mer ens ha tanken på att bli två igen, de är helt enkelt inte min grej, jag kvävs i ett förhållande och jag får inte leva livet som jag vill leva de!

Puss o hej! <333

god morgon!

Nu sitter man på jobbet, sov sjukt skönt inatt ville verkligen inte upp ur sängen. Idag ska jag jobba med Jocke, och de ska bli skoj, kommer att göra de imorgon också. Ska lära honom hur man gör paket för de e han inte så grymm på, så ska lära honom allt jag kan ;)

Ciao

Ny säng!

Fixat min säng, och den är helt guudomlig!!! Längtar tills jag får hoppa ner i den. Man måste ju ha en perfekt säng om man skulle få några natt gäster ;)


Puss å hej

Gårdagens bravader!

Igår va de strand hotel som vanligt, men innan hade vi mys hos jossan. Strand hotel va helt okej eller de va skit kul, men musiken va hmm inte toppen som den brukar va, utan mer ok!
Just de i torsdags på dalarö skans så kom en tjej fram och sa till mig, du den där killen e skit kär i dig ska du inte gå och prata med honom?
och sen igår så kom en annan tjej fram och sa samma sak, ska du inte sattsa på honom då, han tycker verkligen jätte mycket om dig!
Skumma typer de finns där ute, de e inte nått jag skulle vilja att mina vänner gick runt och sa till mina lovers.
Just de kärleken flödade och jag dansade ääährslettt av mig!

Men nu ska jag iväg, lägger upp lite bilder later!
Ciao <3<3<3<3

Weee!

Jag är kär!!!



Gårdagens bästa kommentar:

hallå hallå har ni sett min keps?
Hmm ja där e nått,
Jaaa å tack tjejer ni är bäst. PUSSS
Haha nej men de där e ju ingen keps de e ju en strumpa!
Nää de e min keps
haah de e en strumpa, pucko!

Bjuder på den!


Livet!

Ny oläst tidning, solsken och en vän kan de bli bättre? Nix tror fan inte de. ikväll blir de mysmiddag så de så! Puss o bajs

.

Imorgon fyller jag 21! blir bara äldre och äldre för varje år, :)

Och nu tror jag min familj kommer hem, eller så e de nån annan som e å spökar utanför.

puss puss

Helgens bravader



Firade min födelsedag i fredags (trots att jag fyller imorgon), de va jag och tjejernavi åt middag tårta och spelade spel, plus en hel den massa dricka. Sen mötte vi alla andra för en liten "tjej fest" på stranden som vi kallade den. Efter blev de natt bad hos mig och korv käk. De blev en jätte mysig kväll men fylla stök tårar och en hel den jävla massa lycka.




Sen igår stack jag och freddy ut på sjön med några, åkte in till stan med båten och käkade lunch/brunch och åkte wake. Och vi blev dessutom lite solbrända.
På kvällen blev de strand hotel som vanligt, först va de lite segt, men sen när man drog igång och dansade och alla andra oxå gjorde de, ja då brakade de loss, de blev röj hela natten. klarade dessutom att dansa nykter. Jag som alltid säger att jag "dansar aldrig nykter". De va riktigt jävla kul, kände mig på topp!!!

Helgens bästa kommentar:
"Hurru vems trosor har jag på mig?!"

Jag avslöjar inte vem, men fan va de va kul!

Nu ska jag fortsätta titta på mamma vid 16. Puss o hej

Hej hopp!

Snacka om helt underbar dag, solen värmen och allt!
Just nu håller jag på att städa och fixa för ikväll när mina tjejer ska komma hit. Det kommer bli en jätte härlig kväll, längtar verkligen. Nu ska jag fortsätta med pajen jag håller på med. Tar massa foton som jag lägger upp sen. PUSS

I was made for loving you!


Love!

Jag älskar mina vänner!! telefonen har gått varm hela morgonen, alla undrar hur det är och hur jag mår! Det betyder verkligen jätte mycket för mig att alla bryr sig även dom man inte pratar med så offta. PUSS på er!!!

Ingen Dalarö Skans!

De blir ingen Dalarö Skans ikväll, jätte synd men typ inga människor ska dit, tänkte dra dit med robin, sebbe och rebecka men nej dumma robin som inte vill.  Och jag som hade tagit ledigt imorgon och allt, men nu ska jag spendera morgondagen till att göra tårtor och mat.  Nu ska jag fortsätta deppa puss o hej.

Suck!

Asså vilket jävla skämt! blir typ galen på den här jävla strejken, dom har ju ingen koll för fem öre! Dom har inte ens nån aning om den håller på en en vecka eller två, hur fan ska jag ta mig till jobbet på söndag!!? och hur ska jag kunna fira min fördelsedag imorgon om inga kan komma ut till dalarö! Hela min jävla helg är förstörd.... De är ju inte så billigt att åka taxi mellan Dalarö och Haninge. Suck suck, men nu ska jag fortsätta jobba, där de förövrigt inte finns något att göra.
Puusss

god morgon

Klarblå himmel och idag ska man jobba. väääldigt synd, men jag slutar ganska tidigt, nu ska jag snart hoppa i bilen och digga skön musik så att man vaknar.

Puss o hej

...


Asos.com


Älskar den bara ryggen!




Super söt volang kjol!


Puss o hej

Trött!

Hej o hopp!
Idag har man jobbat, va tvungen att ta bilen pga bussstrejken, och va nära att åka fast av polisen men tur att jag såg dom hyffsat i tid. Sen fanns de inga parkeringsplatser någonstans, hoppas att jag hittar nån imorgon.  Blev bjuden på lunch dejt på Gondolen idag oxå.
Men jag hatar den här jävla buss skiten, för hur ska man kunna bjuda ut sina vänner om de inte går några bussar, och alla håller sig inne i stan för att de inte kan ta sig ut. jätte jätte tråkigt, men jag klarar mig.

Just det kläderna jag beställde kom förut och jag är super nöjd, ska nog inviga nått av de imorgon på Dalarö skans.
(Visar bilder senare)

Puss

Good bye!

Varför ska allting vara så komplicerat?! Varför kan inte saker och ting gå som jag vill!!
Inatt va sista samtalet, sista gången för alltid! Idag är en ny dag och jag tänker inte sitta
och titta tillbaka mer, nu ska jag titta framåt, nya människor och framförallt nya pojkar!

Detta va den värsta kvällen i mitt liv, sista äkta leendet! Sen blev allt svart!

RSS 2.0