God morgon alla dönickar (mig själv)

Kändes som att man precis har kommit hem, men faktum e att de va ett par timmar sen och man har faktiskt hunnit sova några timmar (vilket inte känns). Men skönt är det iaf och jag har inte heller sovit bort hela dagen, som annars inte vore så konstigt om  jag hade gjort.
Men igår var det jossans och kattas student mottagning, och vi va i vendelsö och hade det jätte mysigt. Sen bar det av in till stan, smarta som vi va så struntade vi i gänget som skulle ta taxi och tog bussen istället vilket jag och min plånbok är glada för idag. Inne i stan blev de mer vinpimplande på världens mysigaste balkong, sen blev det ut för att göra natten osäker. Vi gick inte till studenternas slutskiva utan vi givk ut på egna bravader och vi fick en riktigt lyckad kväll natt och morgon ;)


Nu ska jag och pappa ut i solen, jag har lovat att jag ska bjuda på en kopp med hmm knatte fnatte å tjatte dricka som vi nu har börjat kalla det (chai latte). Igår var min sista dag på praktiken och Tom och Sebastian va jätte gulliga, dom hade köpt två nya gigantiska muggar (älskar stora muggar) sen fick jag en mjölkvisp så att jag kan göra en riktig chai latte och en New york  guide. Tom vet hur mycket jag vill åka dit och att jag vill spendera nästa år som au pair där, så han tyckte att det var passande för att pusha yttligare lite på att jag ska åka. Tack tack och tusen tack!!!!

Men nu ska jag som sagt ut i solen. Later! PUSS <333
(bilder från igår kommer senare.)

Egobild

Egobild från praktiken.

Snart ska jag ut och vandra i solen. kanske ska bjuda syrran på en glass innan vi åker dit vi ska. :)

(Fick endel fär när jag satt ute på altanen igår, kanske inte syns så bra på bilden, men min bikinirand har blivit ganska tidlig.)

Ciao!

Hallå!

Dålig uppdatering idag, men jag är på praktiken och jobbar på min Lia rapport som ska in den 3 juni. Känner mig riktigt stressade eftersom att hela helgen är uppbokad och har inte tid med det senare.

Snart ska jag iväg till gullmarsplan och möta upp syster, vi ska iväg och jobba. Det ska bli jätte mysigt att göra något med syster bara hon och jag. Vi ska servera på en företagsfest hela kvällen, barbro ska va där så vi får lift hem med henne sent ikväll så vi kommer hem i någolunda tid iaf. Men nu e de tillbaka till arbetet.
Later<3333

Dagen outfit!

Här kommer dagens outfit, igentligen gick jag med bikini hela dagen, men innan jag skulle in till stan så slängde jag på mig detta. Världens skänaste heels, men en heldag/eftermiddag på stan kan även fötterna ta stryk i dessa älskligar.
Hittade konfirmationspresent till syrran och lite små saker till mig, så jag är riktigt nöjd.





Nu ska jag fortsätta kolla på sex and the city. Later! <333



god morgon

Uppe med tuppen som vanligt, ne e man klar för att gå till praktiken. Men så ringer Tom och ger mig en väldigt bra nyhet, jag behöver inte gå till praktiken! Sebastian va sjuk och tom måste öva på en presentation till senare idag, så då sa han att jag fick va hemma och plugga (eftersom jag har sjukt mycket grejer som ska göras till skolan)

Senare idag ska jag även in till stan och shoppa shoppa shoppa! Present till syrran och lite grejer till mig, även massa andra saker.

Appropå ingenting, mina fötter är döda!!! Har fått blåster från mina joggingskor, hur sjutton ska jag kunna va fabulous in heels på fredag med värkande fötter?!

Jaja nu ska jag ut och lägga mig i solen och plugga lite. Later!!

Träning!

Det blev en joggingtur idag med, men den höll på att ta kål på både mig och min ipod. Det som är så skönt med att va ute och springa är ju musiken, och självklart ska min ipod pajja totalt när de hade gått 13 minuter och jag låg jävligt bra till tidsmässigt. Men efter det så försökte jag få den att fungera, och när jag inser att det inte kommer att gå så får jag springa där  och tvinga mig själv att inte dra ner min hand i byxfickan för att dra upp ipoden och kasta den i backen och stampa på de. Men jag klarade det hela vägen hem utan att behöva bära hem ipoden i bitar, men det var jävligt tråkigt kan jag tala om så tiden blev dessvärre lidande 26:16:56 och jag var inte ens trött när jag kom hem. Hade det inte varit så sent så hade jag tagit ett till varv.


Nu ska jag kolla klart på scrubs, imorgon kommer bli en lååång dag så måste få lite sömn oxå.
Sleep tight! <333

lördagens outfit!

Bättre sent än aldrig, eller vad säger ni!
Fixade faktiskt håret å grejer,

innan


efter

Men nu e jag hungrig, så tcker att det är lunch dax!
Ciao!! <3

God morgon!

Nu e man uppe och hoppar, ska snart iväg till praktiken. Va ute och joggade igår och tiden blev 24:24:25 inget att hurra för men de va inte heller helt värdelöst iaf. 

Denna vecka kommer att bli fullspäckad så jag måste passa på att träna nu i början av veckan, syster tar bland annat konfirmation och de kommer bli jätte kul. Jag ska iväg i morgon och leta efter present.  Men nu har jag bråttom PUSS o hej!!! <333

Sex and the city movie!!!


Pinsamt värre!

Tycker att de va sjukt pinsamt de han gjorde på eurovision, ingen humor e de nummret inte. Suck nej där fick du minuspoäng Björn!!!!


Dagens träning

Har varit ute och joggat med syrran, hängde på hela vägen men hon kom i mål typ 30 sekunder före mig. Tiden blev iaf 23:06:66 och de är mitt nya rekord vilket jag tycker var grymmt bra. Sen hade jag och syrran vattengympa i poolen som var väldigt skönt. Men nu e de käk sen blir de tennis och besök hos morfar kanske. PUSS <333

Morsdag!!!

En aning trött men ändå har man hunnit med skatt jakt nu på morgonen, haha de har varit mamma som har fått gå runt på tomten och letat presenter. Nu e de bara å kasta sig i bikinin och hoppa i poolen. Later!

Härliga lördag!

Äntligen har man kommit hem igen, varit på jobbet hela dagen och nu e jag helt slut, de tar verkligen på krafterna att jobba med S. Men jag ska ju inte stryka under stolen med att det har varit väldigt mycket folk oxå, det har faktiskt varit så härligt att tiden bara rusat iväg och man har knappt hunnit kolla på klockan, och de tycker jag om. 

Ikväll blir de bbq hos T&co och de kommer bli grymmt, Freddy kommer hit snart oxå så då ska de bli röj. Just de köpte en ny klänning idag oxå mellan H&M och systemet ganska fin faktiskt tänkte ha den ikväll. Bilder kommer snart. Later PUSS <333

Bye bye!

Time too sleep, de e ju faktiskt work imorgon. Längtar verkligen, men de kanske är lika bra eftersom jag har fått räkningar på 1200 kr på typ två dagar så har lite hål att fylla. Har lekt runt på nätet och läst massa au pair bloggar, å jag vill verkligen iväg och jag ska göra allt i min väg för att kunna komma iväg. Men nu e de dax att gå å sova och drömma sig bort, om US :)
PUSS! <333

hmm!

Sitter här framför soffan och kan inte bestämma mig, jag sitter och flppar mellan sing a long och talang 2008 och nu brjar jag bli galen på mig själv för jag kan verkligen inte välja. Käket blev skit gott verkligen, grillat med advokado och tomat, de blev ingen potatis till eftersom att jag har käkat upp en hel lantchips påse och mår jätte illa. Puss o hej!

Yeah!

Poolparty at my place, varför inte liksom!!! imorn blir de slager och bbq inte helt fel, :) men först ska jag jobba och till systemet. Men nu ska jag grilla lite krubb. Bye bye!

Dax att dra sig iväg!

Nu e de dax att dra sig in till stan efter en heldag på praktiken. Ska se om man kan hitta på nått skojj. och imorgon blir de jobb jobb, måste få lite slantar i bössan. Mina ua pair ideer har bara vuxit, nu vill jag verkligen åka! och jag ska börja skriva brev redan i helgen, Tom har sagt att han ska hjälpa mig så att allt blir rätt och det är jag väldigt tacksam över.
Later!

God morgon!

Solig härlig fredag, kunde livet vara bättre? love love! Nu sitter jag på praktiken och tittar på den nya designen till hemsidan, och den är helt underbar verkligen älskar den. Idag blir de stan efter praktiken skutta runt och ha skojj de e ju löning och allt.
Later, oxox <3

Träning

Kvällens joggingrunda är utför och jag är nöjd. Tiden blev 24:21:59 men det är helt okej tid för en seg Micaela. Snart börjar Scrubs yeah! Later!

hallå hallå!

Sitter här vid datorn och letar au pair familjer, snacka om att de vore härligt att åka bort ett år få en helt ny familj och få nya erfarenheter varje dag. Har hittat några intressanta familjer bla i Paris och i USA. Skulle nog vilja va i USA, men sen är det lite närmre hem om man är i Paris, de känns lite mer som hemma liksom europa är ju europa. eller nått. Men åå va kul de skulle vara, jag vill verkligen. Ja ja nu ska jag drömma vidare. Later <3

God morgon!

Det blev ingen praktik idag, har haft alldeles för ont i magen, har sovit jätte dåligt inatt så nu e jag jätte trött. usch usch. men imorgon måste de gå över. De e faktikt tråkigt att va hemma å inte göra något spec i två dar i rad. Men syrran är iaf hemma med sin öroninflamation och gör mig sällskap så de skönt. Tror hon dessutom har smittat mig med en förkylning för näsan rinner och nyser hela tiden.

Och den dumma fotbollen som inte kunde hålla tiden igår, missade scrubs bara för de och jag som hade suttit uppe och väntat. :) men men.

Later <3

Idag har jag....

Förutom haft en jävla mens smärta i mage, rygg och nu tom lår. Har jag samma smärtor så stannar jag nog hemma imorgon, men nog pratat om de.

Först bakade jag och syster hallonkaka.


Tänk om man kunde ha en lukt blogg, för då skulle ni bli helt till er av lycka och saliv rinnande munnar.

Efter denna socker chock så gick syrran hunden och jag för en powerwalk, de va väldigt mysigt i sommar/vårsolen.




Sen fick syster och jag städmani och dammsög huset, vi var väldigt effektiva. Och efter det så hjälpte jag mamma med maten och vi gjorde rabarber paj, helt underbart gott nu vill jag ha den där lukt bloggen inge.

Och efter det blev de joggning som ni redan vet. Och nu ligger jag ny duschad i sängen och kollar på Sex and the city, love love love.

Sleep tight, lär nog inte bli nått mer inlägg. <3


Tränat!

Kom precis hem från min joggingtur, och snacka om att jag e glad nej inte bara glad utan bäst också!!! Fick tid 23:16:53 och de e fan grymmt bra. Jippi! Nu ska jag bara lyckas komma ner till 20 minuter. Aja ska ner och duscha nu, bloggar mer sen. Later. <3

!




Jag i nuläget.


Jag i sommar!

hehe ne men allvarligt vågen visade 52 kg idag, (som den har gjort den senaste tiden) Men nu e de bara 4 kg kvar. Sen ska jag enbart gå i bikini heeela sommaren, inget annat! Men de e ganska skönt att ha satt upp ett mål så man har nått att sträva efter.

Nu ska ni inte tro att jag bantar eller nått annat skit, men jag rör mig mer och i samband med det så har min ämnseomsättning ökat. Snart kommer en bild på kakan jag och syrran ska trycka i oss idag. Nu ska jag ut! Ciao!

Men katt vill oxå!

Typ varje kväll när jag borstar tänderna så vill min katt också vara med, hon försöker stoppa nosen i munnen på mig. Jag tror hon gillar mint lukten. Här e en bild när hon sitter på mina axlar. (hennes nya sovplats typ)

Nya bloggen!

De blev inget blogginlägg imorse, uppdaterade till den nya bloggen eller va man nu kallar det.

Idag har jag varit hemma, syster e sjuk så hon har också varit hemma. Vi har haft en mysmorgon bakat hallonkaka som snart är klar. Just de och under tiden gjorde hon äggrör snacka om att hon är rolig, jag brukar ha lite mjölk i innan jag steker det, men hon glömde det plus salt och allt, så hon hällde i allt efteråt och jag bara skrattade åt henne, men hon sa att de smakade gott. Konstigt nog så tror jag henne inte, för de såg inte så gott ut.
Bläää!


Men nu ska jag gå en powewalk med syrran och hunden (om jag får med dom) förhoppningsvis så kan jag gå bort mina fruktansvärda menssmärtor.
Later <3

Älskar tisdagar

Programen på tisdagar e så sjukt bra älskar de verkligen. Nu har jag haft en hel kväll framför tv:n tittar på gossip girls och DH love love! imorgon fyller pappa år, och jag ska va hemma från praktiken väldigt skönt att va hemma faktiskt. 
Men snart är de scrubs sen ska jag sova. Sleep tight! <3


Hur?

Hur ska man kunna gå vidare om ens förflutna hela tiden knackar en på ens dörr?!

Usch!

Inte kul att ha mensvärk usch usch usch. har suttit inne i två timmar nu för att jag har så ont i magen. Å jag som hade tänkt att gå ut och springa innan maten. Men de får kanske bli efter pannkakorna. Sen ska jag gå och lägga mig tidigt så man slipper denna smärta.
image91

Va skulle du önska dig?!


Bloggafton

image90
Rolig grej, anordnas av Therese och Amanda

Ny bok!!! jippi!

Äntligen kommer en ny bok från Denise Rudberg, har längtat tror mamma har de me. Och den kommer komma ut 8 juli en liten försenade födelsedagspressent till mig :)
Här är mini intervjun ebba von sydow gjorde med henne.
image89


Sköna Denise Rudberg, en person jag verkligen tycker om, har skaffat en ny blogg. Haffade henne för fem snabba frågor...
Hallå Denise, du har börjar blogga på Deniserudberg.se - grattis till nya bloggen!
- Tack!
Vilka bloggar läser du själv?
- Din såklart och typ femton andra. Som jag MÅSTE läsa innan jag börjar min arbetsdag. Jag är väldigt bloggberoende...
Du har precis kommit hem från solsemester i Grekland, jag sitter framför datorn på kontoret, varför är livet orättvist?
- Äsch, du var ju i Spanien alldeles nyss ju! Knappast synd om dig. Men för att sukta lite så är det faktiskt
väldigt härligt i Grekland och på Kreta där jag var.
Härligt. När kan vi hoppas på ny bok från dig?
- Oj, snart. 8 juli släpps den. Superläskigt.
Håller tummarna. Förresten, visst hade vi kul förra helgen?!
- Ja, hua. Alldeles för trevligt märkte jag dagen efter. Men du är ju en grym DJ och ett mycket bra team med Sigge. Ser framemot en middag snart igen.
Jag med, nu ska jag läsa din blogg!

Bra försök!

Höll precis på att bli lurad på 149 kr, tänkte kolla min livslängd hmm fråga inte varför men tänkte leka runt lite bara. Men vilken jävla skit sida, det står att så fort du skriver in din e-post så godkänner du att dom kommer fakturera dig på 149 kr och att det inte finns någon ångerrätt. Snacka om att de pissedme off!

image88

Undra om de va den läskiga tanten i hörnet som tänkte lura mig, aja gick inte på de iaf som tur va.
Later <3

Sabis irritation!

Handlade mjölk och yoggi innan praktiken. Blev lite små sur på kärringen i kassan, för att jag tänkte passa på att köpa sofis mode för att aftonbladet va slut, eller den fanns inte där, då får man köpa den utan att köpa aftonbladet. MEN självklart ska hon påpaka att man måste köpa aftonbladet till, och jag sa inte såg nån men vill ha tidningen ändå utan aftonbladet. Men vi har aftonbladet sa hon, - Men jag varken såg ingen, - De ligger därborta! Och jag vänder mig om och ser en bit bort att de ligger ihopbuntade i en kundvagn, Irriterat sa jag att jag inte hade lust att packa upp deras tidningar och tänkte vilket J*vla k*rring hon ska va kan hon inte bara skita i de. Men ick sen kommer en liten aftonbladet flygande som jag inte alls ville ha och poff jag hade betalat för båda tidningarna som jag lika gärna hade kunnat skita i!!!

hehe de va min morgon! :)
PUSS o HEJ

ännu en kväll är över!

Mammas födelsedag har varit rektigt bra faktiskt. Haft kvalitetstid med pappa, som han nu kallade det. Å vi köpte pressent till mamma bland annat. Hon blev jätte glad för grejerna hon fick. Sen har morfar och Barbro varit här och ätit kladdkaka och fruktsallad som jag hade gjort.

Blev ingen joggingtur idag, känner mig krasslig ont i halsen och huvudet. Fan oxå ville verkligen ut men å andra sidan så vill jag inte heller bli sjuk. Aja nu e de scrubs och sen sova. PUSS!

Vill ha!

Läste sofis mode förut har verkligen fastnat för denna kroppssrumpa, den är skit ful men ändå så jävla cool, snacka om att man kommer att se varenda liten millimeter av kroppen.
image87
Finns på asos.com så den ska man kanska knapa hem.
Puss å hej!

Fixat!

Så skönt, nu är mammas pressent fixad va lite rädd att den inte hade kommit men de hade den. Nu ska jag bara möta pappa å fixa lite andra saker, tänkte ju baka en tårta så måste köpa massa grejer till den. Mums va gott de ska bli. Later <3

Sjuuuukt!

ÅÅ vilken jävla tidig morgon, men så kan de gå ibland. Behövde inte sova ensam heller ;)
Idag är det mammas födelsedag, så ska försöka fixa någon tårta på väg hem från praktiken. Men nu ska jag gå och duscha! Later!

De kan va jobbigt!

Har tänkt på de,  snacka om att de kan va jobbigt att stå imot sin egen vilja, att ha en som sitter på ena axeln och säger gör det, och en som sitter på andra axeln och säger nått annat. 

Ät massa godis det är gott, gå ut och träna det är bra. 
Ring honom för du vill det, skit i det för vad kommer du tjäna på det! 

Det känns verkligen jätte jobbigt att känna sig splittrad ibland, men de kan kanske vara söndagsångesten som börjar komma, eller att man inte har varit ensam eller sovit ensam ett antal nätter och att det känns jobbigt att man kanske ska få sova ensam inatt. Ibland vill man bara göra annat för att slippa tänka på massa saker. 
Så vi får se vad jag hittar på för att slippa min söndagsångest..... ciao <3

Vilken jävla besvikelse!

Lagat söndagsmiddag till hela familjen, och hållt på i typ 40 min donat och fixat. Men Fy fan vilken jävla besvikelse, maten blev skit. usch tvi och blä. Följde receptet till punkt och fricka, men både jag och mamma kom fram till att det va ett jävla idiotiskt recept. Nu ska jag trycka i mig gotte gdis istället. puss å hej
image85tvi tvi tvi!

Tv söndag!

Kollar på ett maraton av gossip girl, very nice, en söndag kunde inte bli bättre love it! Ska orka ut och springa snart, men de får nog bli ikväll.

I know u love me! xoxo gossip girl! <3

Ops!

Fy fan om man skulle hamna i den stolen, mardrömm skulle aldrig kunna utsätta mig för något sådant.

Vart fan är sommaren!

Nyss hemkommen med fyra dagars mascara på fransarna. riktigt härligt verkligen. Hockey gick fan skit igår igen, riktigt uselt, men kvällen slutade bra iaf. men men,  time for food i think! Bye bye! <3

Mysig seg dag!

Idag har de varit ganska segt men jävligt mysigt. varit me kim och oscar hela dagen, å ja just de vi va ute och sprang fick tid 25:55:00 fan va grymma vi va trots att vi va lite bakis sega.

Helvete va hockeyn gick skit igår, inge kul alls. men kvällen blev kul iaf kom inte i säng först fyra. så lite busiga va vi allt. Har varit på pizzan  å käkat middag nu, och ikväll blir de jazzusi (stavas?) bad, ganska nice, synd att inte våran är igång än men men.

Later! <3

Perfekt kväll!

Tänk att allt kan bli så bra, precis nyduschad och snart klar. Natten e ung och jag e kung som sagt. Nej jag skojja bara, men ikväll e de hockey och öl, jävligt nice. Love u <3

 image86

Skit

Snart e de dax att dra hem, ganska skönt. Har börjat få ont i halsen inte kul alls. Dumma han som smittade mig igår.
Just det kollade va min blogg e värd, hmm jag jag kommer ju inte direkt bli miljonär haha, men iaf en början.
Later!

FREDAG!!

Weee nu e de fredag igen! veckorna bara springer förbi, synd bara att de ska bli piss väder hela helgen.

Va på hemlig ort igår så de blev inget bloggande, kollade därimot på en skit bra film, måste fråga vad den hette. Va faktiskt helt utvilad när jag vaknade imorse, ville bara springa därifrån för att starta min dag och helg på ett bra sätt.
Ikväll vill jag bara ha myskväll med någon söt person, (han på g star maybee...not! fuck)
Nu ska jag fortsätta med allt, e ju på praktiken, nästa vecka e de den näst sista veckan här sen e de tillbaks till skolan igen.

Later <3

Dagens middag!

Idag ska jag och mamma laga mysmiddag, och jag va väldigt sugen på en god pastarätt så de blev keofyllda cannelloni mums.

image85
                    

Cannelloni med kesofyllning i tomat

                                nyckelhål                       
                   
      

4 portioner

   

Ugnstemperatur 225º

       
   

tillagningstid ca 25 minuter

       

Ingredienser

                                          

 ca 12 färska lasagneplattor (250 g)
finns som ekologisk vara1 förp krossade tomater (ca 500 g)
 3 krm salt
finns som ekologisk vara1 tsk basilika
finns som ekologisk vara1 krm svartpeppar
 0,5 dl vatten
finns som ekologisk vara2 msk riven ost

Fyllning:

finns som ekologisk varaca 400 g fryst hackad spenat
 1 tsk salt
finns som ekologisk vara1 tsk oregano
finns som ekologisk vara1 krm svartpeppar
 1 krm mald muskotnöt
 500 g keso

Tillbehör:

 ca 400 g kokta primörer, t ex blomkål, morötter, lök


Tillagning

Börja med fyllningen. Tina spenaten i en kastrull, låt vätskan koka in. Blanda i salt, kryddor och keso. Fördela blandningen på lasagneplattorna och rulla ihop dem.

Häll tomaterna i en ugnssäker form (ca 20x30 cm) och blanda i salt och kryddor. Lägg i pastarullarna tätt bredvid varandra. Skölj ur tomatburken med vattnet och häll det över rullarna. Strö över osten.

Grädda i mitten av ugnen 10-15 minuter.

Servera med grönsakerna.

Tidig Torsdag!

God morgon, ny duschad och fräsh så ska man snart iväg till praktiken. Katten skriker där nere för att jag lämnade henne, snacka om mammig.  Nu ska jag sätta på mig låte kläder och dra mig ner till bussen.. PUSS

Vill ha!

Vill verkligen ha den nya klänningen från H&M trend, vet att den e typ helt slut, men va fan kan de inte bara komma en flygande till mig?!! :)

image83

Just de, lämnade tillbaka min bedårande klänning från Topshop igår. Jag blev så jävla sur, för jag ville byta till en större stolek (för i 36:an va man tvungen att va bröstlös eller vänja sig med att ha pattarna under hakan) Men självklart så fick man inte de, eftersom att jag hade fått 25% rabatt på den och de va ingen bytsrätt, men jag hade öppetköp på skiten tydligen. Blev lite besviken, men men.
image84

PUSS! <3

Myspyamas på!

För en gångs skull så jag jag faktiskt gjort mig iordning innan tio. De va väldigt länge sedan, och nu ligger jag med myspyamas i sängen tänt ljus i hela rummet och bara myser, snart åker även nya veckor revyn fram.

Sen börjar sex and the city, de kan bara inte bli bättre.  De blev tyvärr ingen joggingtur idag, men har tränat magen endel, så jag sket inte i det helt iaf! Ciao ciao!! <3

Söta katter!

Titta här!

Det är varför jag har två katter, verkligen älskar deras galna spratt! :)

Träning

Nattjoggingtur nummer 562! (önsketänkande) tiden blev 25:06:?? och den söööög! Det går så sjukt mycket bättre när man tar några gå pauser än att bara springa typ hela vägen. Så ska verkligen försöka med de nästa gång. Eller så får jag lura med syrran imorgon så att det går lite snabbare.

Nu ska jag kolla på scrubs! bye bye!

Hemma igen!

ÅÅ va ja e less. lägenheten va skit, usch vilken liten skabbig sak. Men nu glömmer vi de och letar vidare.

Kollar desperata hemmafruar nu, så kan inte skriva. Sen ska jag ut och springa fort fort! Ciao!!!

Jobbig morgon!

Snacka om att det har varit en panik morgon, bestämde mig för att ta bilen till praktiken. Men självklart så ska allt gå fel, sega bilar på dalarövägen, köer på motorvägen och inga parkeringsplatser i skärmabrink. Allt va iuf lugnt tills jag då upptäckte att det inte fanns en liten mini ruta kvar till mig, men de slutade med att efter minst 20 letande så hitar jag en lååång lång bort. Så nu är jag här, hel och välbehållen.

Idg ska nämligen jag och mamma kolla på en lägenhet till mig, ja just det jag kanske blir en Lindingö bo. hoppas hoppas! Det skulle verkligen vara perfekt att lämna alla gamla rötter på Dalarö. Å va jag skulle mysa.

Men nu ska jag och sebastian göra lite översättning på sidan, sååå later! <3

Ex tips!

Vecko revyn damt ner i brevlådan idag, (måste säga upp den nu). Men iaf så va de en artkel om
Hur du går vidare och gör upp med ditt ex
Hittade några bra tips,
1. Att inte vilseleda och säga "de kanske blir vi igen".
2. Om du väljer att hålla kontakten, måste du/han kunna ta att den andra träffar en ny partner.
3. Ge inte upp för lätt.
4. Lita på magkänslan och dra inte ut på det.
5. Lämna varandra ifred efter att ni har gjort slut, och lova att inte ta kontakt med varandra.
6. Ha inte för bråttom att göra slut. Ta ett uppehåll och känn efter.
7. Var så ärlig du kan, men va inte medvetet elak. Strö inte salt i såren.
8. Säg som det är utan att bortförklara dig.
9. Gör inte slut när du är arg. Du kan känna annorlunda när ni har rett ut konflikten.
10. Var inte själv med tankarna. Om du funderar på att göra slut, säg det till din partner så ni kan prata om det.
11. Respektera vad din partner vill.
12. Om det känns hopplöst, försök lösa problemen istället för att göra slut.
13. Skingra tankarna igenom att göra något drastiskt, som att byta jobb eller flytta.
14. Prata med vänner och familj om du är ledsen och deppig över att förhållandet inte funkar.

Med dessa få rader säger jag god natt och på återseende! Take care!

Hej hopp

image78



Bilder från torsdagen outfit!

Snart är det över

Snacka om att dagen har varit lååång. Fick typ panik på jobbet också, vill känna den där addrenalin kicken igen ju. men vart fan e den!!!
Har sån beslutsångest, måste ut och springa, men det är så kallt uta och så mysigt inne. undrar om jag ska stå och springa på stället i 24 minuter haha. Jaha vi får väl se vad som händer. Puss!

Torsdag! (bättre sent än aldrig)

image69

image70
Väldigt god sallad.
image71
image72

image73

image74
Hehe ja så kan de gå om man jobbar på samma jobb och har samma smak. :)

image75

image76

image77

De blev en after work mys med tjejerna i torsdags, å va vi sprang runt och hade kul. Vill göra om det den här veckan igen. Köpte även en ny klänning, samt ett linne från H&M men de va skit fullt så jag lämnade tillbaka det. Just det de blev även ett prar nya solisar från Pilgrim.

Ny vecka!

Hatar denna f*cking jävla dagen, usch usch vill bara att den ska vara över. Vaknade skit trött oxå, trodde att vi hade inbrott inatt så jag låg vaken livrädd och lyssnade, skit läskigt.
och imprse ringde jobbet och frågade om jag kunde stänga idag, så ska dit efter praktiken. Men vill bara hem och sova bort hela dagen, sudda ut alla tankar.

Dagens ögongodis
image68

God natt!

Fan oxå!

Nu e de sex and the city, fan fan fan! Vill verkligen kolla, men kroppen säger något annat. Måste verkligen ut och springa. Sen e springningen klar för den här vecka, eller kanske blir en tur på söndag också! Later! <3

Mums!

Är inne på min andra koppa chai latte. herreguud måste verkligen sluta med mitt nya begär, inge bra för mig. Som imorse när jag försov mig och knappt hann sätta på mig kläderna, jaaa konstigt nog hann jag göra en kopp chai latte. och den gjorde verkligen sitt mums.

Igår testade jag nypon tee, å jag om du tycker om sött tee så är det inget jag rekomenderar.
image67

Tyckte att det såg ut som mens, men sebbe tyckte att det mer såg ut som en toa men den gigantisk tee påse i, ja å usch va tänker jag på då, blää! hehe.

Ciao!

Lite smått och gott!

Hej hopp därute, å jag har sovit som en gud inatt, jag lyckades till och med försova mig men som tur var så ringde mor min och väckte mig. De blir ingen dagens outfit idag, hade inte tid och essutom har jag väldigt tråkiga kläder på mig. Tog på mig ett par jeans som ajg måste ha köpt när jag vad 16 eller kanske 17 och jag har inte haft dom sen dess, men de sitter som en smäck nu (Dom lyckades bli lite små då). Men jag tror att dom har töjt sig när dom har legat i garderoben i flera år. kan de inte va så? :)

Längtar tills imorgon, då ska jag jobba så man får lite stålar, sen ska jag ut me tjejerna efter jobbet och ta ett glas vin någonstans, kommer bli skit mysigt.

Puss!

Tränings dagbok!

Joggingtur idag igen, tiden blev 25:24:84 tiden va åt helvete, men jag höll på att bli galen på vägen, för när jag skulle springa över d vägen så kom de så enormt många bilar, missade minst 40 sekunder där, sen orkade jag inte kämpa lika mycket efter de. Dessutom hade jag ingen energi i kroppen idag, helt sjukt att man kan känna att energin bara försvinner, men jag tror att de var för att jag hade ätit på tok förlite eller nått.

(tog igen det med köttfärsåsoch spagetti sen.)

Men nu ska jag för en gångs skull gå och lägga mig lite tidigt, försöka iaf. Har sovit jätte dålgt de senaste nätterna så måste sova ordenliget inatt för att orka. Och jag som hade jätte många saker som jag skulle lägga upp på bloggen, men ska se om jag hinner imorgon, för nu e de sova.
Ciao <3

En dagens!

God morgon alla dönickar. Sitter på praktiken och busar, tänkte att jag skulle lägga upp dagens outfit sammtidigt.
image66
Idag blev de en söt liten klänning, hade hoppats på att de skulle vara varmt idag, men när jag läser punkt.se på väg till praktiken ser jag att de ska bli grått å lite små kyligt. Hoppas att jag inte kommer frysa allt för mycket iaf.
Klänning från MQ, Clara tror jag.
halsband från snö
och klocka från jetset.
PUSS!

Kärleks tankar!

Nu är det dax att sluta leken som vi har hållt på med så länge, Kan han inte fatta att det gör ont! Vi tär fortfarande sönder varandra.

Någon som man har älskat så högt så länge och som man litar på till 1000. Jag skulle kunna lägga mitt liv i hans händer och veta att han skulle vårde det ömt och så försiktigt. Säkert mycket bättre än va jag skulle vårda det.
Och från den kännslan och tryggheten till att bli helt trampad på och förstörd från en dag till en annan, de sveket är obeskrivligt. Kännslan i kropp och själ är outhärdlig.

Men det värsta är greppet han har av en efteråt, inte nog med att man har blivit trampad på en gång utan det ska upprepas dagligen. Och självklart är det inte hans fel alltihopa, att det är han som har tappat kännslorna. (och de är självklart ok, sånt kan hända, trots att jag får kännslan av att allt vi haft har varit en lögn) Nej utan det är mitt fel för det är mig han inte kan lita på, för självklart vill han ha kvar mitt hjärta även efter det är slut, så att han kan ha kvar något att leka med. (klämma, riva, slita och fortsätta förstöra totalt).

Frågan är hur länge man kan ha det så här?
Jag har stått ut med att vara en "icke singel" singel i 14 veckor nu, och nu har jag tröttnat.
Först trodde och hoppades jag på att man kunde ta tillbaka någon som man älskar och som en gång har slutat älska än, trots att han säger att kännslor kan komma tillbaka, men nej jag kan inte det och jag inser det nu.
Rädslan att bli sviken igen är för stor. Jag hade hoppats men jag är antagligen för svag, eller för stark välj själv!


Love M <3

Träningsdagbok!

joggingtur nr 10 har precis genomförts, och det gick ganska smärtfritt. Självklart så blev tiden bättre också ;) 24:05:56 men nästa gång ska jag komma under 24 strecket. Jag är bäst!!!

image65
PUSS <3

Ännu en ny vecka!

Nu va långhelgen över och en ny vecka på praktiken. Pratade med S igår som hade söndagsångest, jag sa att jag inte hade haft de på flera år, vilket va sant. Men tror du inte jag får skiten på måndags morgonen istället, usch hade riktig ångest, så nu vet jag va sötpojken fick gå igenom igår (Men nu e livet på topp igen)  :) Man ska va glad att de aldrig håller så länge.

image64

Idag har vi haft långmöte hela morgonen så jag har inte fått sitta vid datorn en enda liten stund. Men suck nu längtar jag bara hem, och längar tills ikväll.

Later darlings <3


Bilder från grönan!

image53

image54

image55

image56

image57

image58

image59

image60

image61

image62

image63

Puss på er <3

Just det! YES!

Tog en joggingrunda nu på kvällen också, fy fan va jag e bra. Tiden blev 24:13:72 vilket är jätte bra, trots att jag mötte Jimmy på vägen som skulle prata och jag förlorade några sekunder.

Mamma sprang iväg samtidigt som jag, och tog med Daisy. Dock blev hon förföljd av en pittbull, och hon skrek tydligen som en galning efter mig, men jag hörde ingenting. Stackars Daisy som blev biten i baken. Men tydligen så kom Jimmy och körde hem dom. (och de va efter de jag såg honom och de va antagligen de han skulle berätta för mig.)

Shit nu e de två katter som bråkar utanför, för dom skriker som bara den. Men som tur är så sitter min bebisar så sött på trappan. Puss!

Tjingeling!

En dagens tack!
Hmm vi i stan imorse med Linnea, köpte en jacka man tackar. Även Linnea inhandlade lite små saker. Hade även väldigt roligt åt en gubber på bensinmacken. Sen har jag spenderat dagen med att städa mitt otroligt stökiga rum, som jag får göra varje söndag nu för tiden. (jag menar Stor städning, inte nån sån där liten sak inte.)

Nu ska jag titta på tv och lägga in veckans kamerabilder i datorn. Ciao <3

Träningsdagbok!

Tränade igår i hela två timmar! va riktigt duktig. Joggningen va därimot inte lika bra, tiden blev 28:33:14 men jag tog de ganska lugnt så får skylla mig själv,

Joggade dessutom i måndags som jag inte har skrivit in tiden på. men den blev 24:39:38 och det är en klar förbättring.

Later <3

Va e de som har hänt?

Först vill jag börja med: Vilket jälva underbart väder vi har haft idag!!!
Men till saken, va e de som har hänt idag? tror varenda människa är tråkig idag. pojkvän trött sjuk å bla bla bla. va e de med ens vänner en sån är härlig lördag? När man både är grill o fest sugen så bangar alla ur. Men men de kanske e lika bra, ska ut å jogga snart. Freddy skulle höra av sig senare, så de kanske blir lite vin och mys, vem vet....

Lyxfällan!

Sitter hemma och slappar, kollar lyxfällan och skrattar åt idioten som tar lån på lån på lån och säger att hon inte köper nått typ.  Konsigare tyer finns de ju, men ändå!
Idag har jag bara haft en allmänt mysdag, käkade brunch på bageriet påd josé och katta as smutt. Sen har jag och katta bara hängt här.
Gårdagen då! Ja de va faktiskt väldigt kul, tjejerna va hos katta och vi lagade mat och bara hade skojj. Sen drog vi till en K där alla var. Blev riktigt kul, tills typ 3 då de blev bråk as trist och självklart så ska man va mamma och hjälpa till att få stopp på skiten. Efter de så fick de räcka och de blev hemgång.
Later!

RSS 2.0