Fredag

Nyss hemkommen efter världens längsta fika. Har varit med jossan och Annika på bageriet. Sen stannade jag tills Jossan stängde. Vi hade jätte mysigt och käkade massa bullar och gotti.

Ikväll blir de myskväll, jag och jossan tänkte ta med oss mat till kolbotten och dricka lite vin. Sen ska vi upp till mysingen och träffa Katta och Kajsa, tobba skulle nog också va där. Men jag ska nog ändå ta de lite lugnt eftersom att jag jobbar imorgon. Och Nathalie kommer jobba med mig imorgon så de kommer bli kul att få skvallra lite.

Men nu ska jag göra mig iordning sen drar vi. PUSS å HEJ!!!

Kväll...

Snart är de säng dax för mig och josé, vi ska nog bara ligga och läsa lite skvaller tidningar först. Vi har varit hos mig hela kvällen och kollat på film. Alla hans ex. hmm riktigt cool film igentligen, de skulle kunna hända vilken tjej som helst liksom. Lite läskigt att tänka på de igentligen. jaja.

Lägenheten vet jag inte hur de går med än, men snart så kanske.

Jaja tack och hej för ikväll. Big kissis

Dagen outfit!

Kastar in en dagens outfit innan jag springer till bussen.
Puss å hej



Torsdag

Hej hopp å god dag!!!
Idag har jag varit ledig på förmiddagen haft de skönt och tagit en långpromenad med hunden. Men snart ska jag iväg till jobbet.

Just e va ju och kollade på lägenheten i Vaxholm igår, och den va väldigt fin. Tackade ja men vet inte om jag får den. Men tänk om jag kommer flytta dit!!!
Han även med lite shopping igår, de blev ett par skor långa strumpor, en hatt och ett läppglans. Sen köpte jag nya nummret av cosmo så klart.

Jag å syrran testar nya skorna.

Närbild

och hatten. Hmm fin frilla man har....

Nu ska jag käka klart min Ben & Jerry´s glass. mums.

Puss å hej

Hemma igen

Nu har jag varit ute och gått i nästan en timme. Känns jätte skönt. illamåendet försvann och jag känner mig nyttig. Hunden fick jag dessvärre släpa med. Hon va inte lika gald åt att gå i regnet.

Just de imorgon ska jag på lägenhetsvisning. Mamma ska följa med. och jag hoppas verkligen att den kommer va bra. jag vill verkligen flytta. tänk va härligt att få bo helt själv igen.

Jaja tittar in lite senare. ciao ciao

Tisdag

Idag har jag jobbat, så de har inte varit nån givande dag. Men jag kommer förhoppningsvis att få lite pengar. Sov i två timmar idag igen, de va helt omöjligt att inte sova. De här börjar bli läskigt. Jajaj. Har precis käkat middag och mår jätte illla. Men ska  ut och ta en promenad med katta snart. Så hoppas att illamåendet går över då.
Just de bokade inte resa igår. Gör de ikväll istället, hade lite bestångest.

Men nu ska jag dra.

Ciao ciao

Nya skorna


upp å ner

Jag verligen Älskar dom.

Har varit på en långpromenad med familjen, pratat massa om resan, så ikväll bokar jag! Längtar som fan.
Jag va helt slut idag när jag kom hem,  somnade direkt och sov i två timmar. De gick inte att väcka mig.Blir lite orolig bara för de mamma pratade om förut, usch tänk om de skulle va så, sover mår illa å hmm ja nää inte tänka på de nu.
Men nu ska jag boka. Ciao ciao

fredagens outfit



Lunch shopping

En lunch på östermalm kan inte slutat annat än i shopping. haha. nej men jag köpte mina skor som jag så länge har gått å sucktat efter. Så nu e jag pank och glad. Sen träffade jag mamma och vi tog en glass och pratade lite skit. Och nu är jag tillbax i skolan.

Mår inte lika illa längre, de blev bättre efter lunchen.

Bild på skorna lägger jag upp sen.

Ciao

Måndag i skolan

Hej hopp å god dag!
Sitter i skolan, och har allmänt skit tråkigt. Men jg mår jätte dåligt, e riktigt rädd känns som att jag ska spy och de e långt till toan, så kommer de så kommer de på datorn. Usch fy fan va pinsamt, de e nästan så att jag funderar på att gå ut och ställa mig utanför toaletten så jag kan springa in om de kommer. Hoppas jag mår bättre snart.
Jag som hade tänkt att käka lunch med mamma, och sen ta lite shopping på de. Men nu vet jag inte, fan fan fan jag vill inte bli magsjuk.


förrästen gå in på länken och li medlem!!!
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=67903


Love M

Söndag kväll

Nu va man hemma igen. Har varit på bio. såg arn och ja de va bra. Släppte t.om en tår.
Igår va se röj igen, fy fan va vi hade kul. Gick och la mig sex imorse tror jag. Vi va först tjejerna på mysningen. Sen drog vi till Smådalarö, och fortsatte festadet. VI dansade och sjöng karaoke, snackade massa skit, och hade allmänt trevligt.
Jag och jossan sov kvar, och hade en egen gäststuga för oss själva.

Och imorgon är de skola igen. Ska shoppa lite ockxå, för ju lön.

puss å god natt ciao ciao

Lördag

Hej hopp å god morgon!! eller eftermiddag kanske.  Igår blev en jätte mysig kväll, vi va på mysingen och de blev fullt hus. Drack sommarens sista rose och spelade alfapet med gänget. Jag vann! :) Fick hmm en jätte dålig komplimang, eller de va nog inte menat så men jag blev arg. Han sa fan va snygg figur du har fått! Å jag sa men de har jag alltid haft (för jag har alltid sett lika dan ut, kanske nått kilo upp eller ner ibland) Men då sa han iaf nej du e mycket snyggare nu än tex förra sommaren. VAAA fan jag va snygg då me!!!!! Hahah jaja dumma fulla människor.

Jag och jossan fick taxi lift hem oxå, haha ja för de e sååå långt hem. De hade kanske varit bättre om man hade gått hem för då hade man gått bort lite av fyllan.

Just de hittade mammas galma ridbyxor, som jag satte på mig igår. Och fan va dom va snygga, de kommer bli mina nya favorit byxor.

Men nu drar dom i tyglarna på mig, bråttom bråttom. Puss å hej.

Fredags kväll

Nu e man hemma käkat och snart klar för kvällen. Snart ska man möta upp tjejerna, vi ska gå upp till mysingen och smaska i skitsnack och hemligheter, och sen så klart lite vin på de. Snart ska de bli en vana efter jobbet, men då så klart inne i stan på nått skönt hak.


Bild från när vi va och såg på  torsten


Men nu ska jag hoppa in i duschen sen drar vi upp.

ciao

22/8

Goood morgon alla människor. Hmm ja jag har varit uppe ett tag, men jag njuter fortfarande av morgonen. Kollar in alla modebloggare som va på cafés modepris igår. Snart ska jag och mamma ta en promenad upp till bageriet och köpa oss lite frukost. Sen idag ska jag bara plugga och plugga. Sånt som måste bli klart idag, skit tråkigt men men.

sen ikväll ska jag tvinga familjen att göra en dunder brak lyx middag haha nej men nått gott iaf. Och sen ska jossan komma ut, och vi ska hitta på nått skoj. Myskväll eler röj, vi får se va vi e sugna på senare.

Ciao ciao

Mysdag!

Har varit med José hela dagen. Först käkade vi frukost på bageriet, freddy va oxå me. Sen va vi hemma hos mig och hade de mys, bakade chokladbollar och lekte. Sen åkte jag med familjen till Ikea för att köpa en ny garderob till syrran. Tittade dessutom in lite grejer jag ska köpa till nya lägenheten. Ja ni hörde rätt. Nya lägenheten!!

Ja har ändrat mig, vill nog flytta ändå. vill bort från den här hålan och flytta till en ny. Låååångt bort. Så nu ska jag på lägenhetsvisning nästa vecka. och lägenheten är perfekt. Hoppas och håller tummarna att de är fint där. Och att jag får känslan av att jag kommer trivas där. för du packar jag mitt pick och pack å drar.

Ciao

I say NO NO NO!


Tryck på play och skaka rumpa!
minnen från strand <3

U know its u!

Har en idiot som förföljer mig. va jag än gör eller vart jag än går så finns han alltid där som ett vakande jävla öga. kan man radera en människa precis som man gör i datorspel?
de e iaf va jag skulle vilja göra.

Ett god natt

Film dax, sen blir de snark på kudden.


Pussar från

Vill ha!

På höstens önskelista.

Stövlarna jag vill ha i höst.


Och klänningen jag vill ha i höst, helst tillsammans som de är på bilden.
Verkligen skit snyggt! Men de kommer kännas i plånboken!

!!!

Nytt rekord. :D

NEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!

Missade världens viktigaste samtal idag! fuck fuck fuck. förlåt honey! ååå va klantig jag är. How can i make it up to u?


Love u!

Ny syselsättning

Min nya mini hobby, ja om de e nån som går förbi mitt hus och undrar va fan de är som låter så är de jag som försöker bräcka mitt rekord i karaoke. Jätte roligt att hålla på med när man inte har något att göra vid datorn. Synd bara att jag inte kan leka med det på lektionerna, då tror jag inte alla skulle bli så glada. haha.

Min eftermiddag!

Åkte och hämtade mamma för att hon hade missat bussen. Jag är bara för snäll. sen skulle hon ha hjälp och tips till ett par nya glasögon, och ja de fick hon, och jag dessutom blev helt förälskad i ett annat par glasögon. Så nu är de bara att spara för de kostade fan två månadslöner. usch usch.

Dessutom hade jag en jätte mysig dag med L innan jag hämtade mamma. Men nu ska jag kolla klart på sex and the city, och sen sova.

Puss o god natt

Plugg

Nu har jag suttit vid datorn nästan hela kvällen. Och pluggandet är nästan klart, ska bara ta en timma imorgon bitti innan jag drar iväg på ävenyr. Och jag vågar inte ens titta på nästa läxa som vi fick idag, tar de imorgon kväll så jag jag slipper stressen imorgon. Men nu ska jag lägga mig i sängen och mysa.

Han har kommit fram, och de känns lite tomt.......

<3 <3 <3

Svamp i skogen

Har varit ute och plockat svamp med mammi, tänkte att de skulle va skönt att gå ut och röra på sig lite. Så kanske man blir lite kry. Vi hittade faktiskt lite kantisar, men fick ont i ryggen på köpet. Så kan de gå! Nu ska jag käka lite mat och plugga lite.

Puss o hej

usch

Varit hemma idag med syrran. ska plugga massa, men jag känner mig sjukt hängig. Jag vill inte bli sjuk, men de verkar bara bli värre usch. Har kollat massa lägenheter, tycker de e såå kul att sitta och drömma sig bort. Ibland funderar jag på att bara skaffa mig ett heltisjobb och skita i skolan och ta lån på en lägenhet inne i stan. Hmm ja drömma kan man ju alltid.

Tack å hej (Host och snurvel)

Söndag

Nyss hemkommen från dop. En kompis syrras dotter döptes idag, och jag å jossan va där och hjälpte till. De va väldigt kul och full packat. de va 50 personer i ett hus, men de blev väldigt lyckat.
Den här helgen har jag träffat två tjej ikoner, idag Sofi Fahrman, och Viktoria Silvsteth i fredags och haha ja dogge doggelito igår men han räknas inte, han e inte riktigt min grej om man säger så.

Imorgon åker han, och de är sorligt...... Nu ska jag kolla lite på Sex and the City. XOXO

Good bye!

igår va de sista kvällen, den va sjukt lyckad. ÅÅ vill verkligen tillbaks. vi röjde hemma hos mig först, sen bar de av till strand. Där va A, och vi fick ett mysigt good bye. Väldigt sorligt att han åker, men vi sa att jag fick komma och hälsa på honom in france. Och de ska jag!!!

Just de kusinen konfimerade sig igår oxå, och vi va där hela dagen. de va väldigt mysigt, och jag fick träffa hela släkten.


Lite sorligt att sommaren är slut, och att så är sommarflirten.


XOXO

Fredag

Uppe hela natten och käkade chips, ändå så vaknade jag sjukt tidigt. kommer va jätte trött idag. Idag ska jag fan plugga suck. sen får jag hitta på nått skojj senare. Men nu e de dax att väcka familjen. Puss o hej

Ons 13/8

Ännu en dag i skolan, de blir bara mindre och mindre folk i klassrummet, alla börjar gå distans.

Ikväll skulle vi haft tjejmiddag, men de blir imorgon istället, väldigt synd för jag hade velat ha de idag eftersom jag inte hade nått annat inplanerat. Men josé kommer ut ikväll iaf så vi ska nog spela lite tennis. Sen usch måste jag ut och jogga lite. Måste bli fitt så man kan äta mycket julskinka i jul! haha


Puss o hej

Nu börjar verkligheten igen!

Första dagen i skolan efter sommaren, hmm jag och de e väl helt okej. Nya lokaler och ny adress, väldigt kul nu befinner vi oss på öfre östermalm! De vi läsre nu är open source och ja jag tycker de är intressant, bara de inte blir föör nördigt, sitta med massa skit kodning och tillverka program. för det är verkligen inte min grej.

Idag fyller jossan år. GRATTIS! Vi firade henne i lördags, va hemma hos henne och käkade och drack, sen gick vi till strand och fortsatte med festandet. Natten blev lång och lyckad. Och igår va jag på kalas hos min kära kusin. sen va jag på björnbus!

Men nu ska vi fortsätta brata om GNU/Linuxdistrubutioner och bla bla bla! :)

..



vi får se.. ska suga på den under morgondagen, med tanke på hur snygg du var senast på strand så kanske man måste åka dit o titta lite i af.

vilken komplimang så här på kvällskvisten. Jaja de jag skulle säga va iaf att imorgon blir de dalarö skans, och de kommer bli sjukt kul. Nu e de dax för sängen. Puss o god natt


Bilder från lördagen


Jag i nya kläderna, trasiga jeans haha undrar om jag kommer använda dom nå mer .




Glad i regnet!

Ännu gladare!!



Min coola tös innan vi gick ut.


oj vilken urringning

Hahah min lilltå rymde

kommer typ inte ihåg dom här bilderna.

Hahah! hett

Nu blir de inga mer bilder, resten är censurerat! hahaha
Puss o hej

pride


Va just hemkommen från pride, och väldigt glad, de va sjukt många människor som ville ta kort på oss när vi gick i paraden, och vi hade jätte kul. ska lägga upp mer bilder snart.


usch!

kl e fem på natten och jag har inte somnat än, jävla skit natt. Ligger klarvaken i sängen och bara tänker, usch tvi och blä.
Hur f'n kan jag va så dum, ångrar mig sjukt mycket, ibland borde man lära sig att stå på sig och säga nej, men jag hade tyvärr inte hjärta för de, och nu sitter jag här sömnlös i tusentals tankar.
De va så mycket som jag inte ville veta, som jag inte ville höra, tänk om man bara kunde stänga av öronen eller bara glömma bort i samma stund man fick höra det. Men icke!

Fick ett meddelande inatt förrästen, tänkte svara men de kanske e lite konstigt att jag e vaken mitt i natten. Men de va gulligt, och jag borde ha kunnat sova. Och nu e de helt och hållet ljust ute. Ååå jag vet inte va jag ska ta mig till, hur jag ska reagera eller hur jag ska tänka. De enda jag vet är att jag vill fortsätta hata, och jag försöker de kan jag lova. Over and out!

...

Varför måste ett hjärta tyngas ner för att ett annat ska kunna lättas?

fredrikas födelsedag bla




Okej galen bild


oj så de kan gå. min och jossans kväll till 1000 <3


födelsedagsbarnet

på vår färd hem


nu orkar jag inte mer. men kommer lite bilder från pride sen. puss o hej

Söndag!

Idag har de varit en seg dag, Käkade frukost på bageriet med A och H. Sen har jag varit hemma, tagit de lugnt och myst. Va på strand igår med tjejorna och de blev riktigt lyckat, A kom dit också.
Nytt program att börja följa är greek tror jag de heter, verkar ganska bra, men nu ska jag dra.  Puss o hej

Världens lyckligaste!

Jag tor jag va världens lyckligaste tjej inatt, jag typ grät av lycka haha, nej nej men nu ska vi kanske inte överdriva men jag va jävligt glad iaf. Va typ vaken hela natten, och telefonen ringde och lät typ hela tiden, så jag fick verkligen ingen sömn.
Längtar grymmt mycket till ikväll!!! Och de va dessutom väligt mysigt i torsddags, först och främst för att min Fredrika fyllde år, men också för en annan sak. Men nu sk ajag sluta babbla.
Ska in till stan nu men alla töser eller jag endel iaf. vi tänkte gå pride paraden och de ska bli väldigt sköjj. Hörs senare!!
Hälsningar hon med rosiga kinder! <3<3<3

RSS 2.0