Trevlig Valborg!

Nu e de dax att dra sig iväg och fira lite valborg. ska vara med tjejpolarna grillning m.m Later

Hemskt!

Titta här

Så kan de gå!



Vilken bortskämd liten skit unge! :)

Hej hopp!

Valborg idag!!! och än så länge är det fint väder också, helt amazing! Sitter här och käkar tårta, väldigt gott. Var på grönan igår med josé och katti. Vi hade väldigt roligt och sprang runt där som små barn, vann inget dock även fast vi spelade en hel del. Sen åkte jag hem till N och sov där.

Ikväll blir det grillning hemma hos katti med några vänner, sen ska vi såklart kolla på brasan och sen kanske vi ska gå ut.
Later! <3

Bilder

Snart e de dax att gå, ska till systemet handla lite att dricka tills imogon, sen ska jag skynda mig hem innan jag ska in till Grönan.


Lite bilder från outfiten i söndags.


 

Gröna Lund ikväll!

Ikväll blir det Grönan med vännerna, kommer bli jätte mysigt. Har lite ångest över imorgon, kanske inte borde ha de, men ändå. Kommer nog bli grillning hemma hos José sen brasan vid skansen och efter det blir det nog utgång. Men det är det jag är lite osäker på, men ska ju liksom va på D när det är valborg, har nog aldrig firat en valborg någon annastans. Men vi får se hur de blir. Nu e de back too work! <3

God morgon alla godingar!

Sitter på praktien som vanligt, va här tidigt idag, vill nämligen gå hem lite tidigare, erftersom att det är sol ute!
Igår firade vi syster mig, hon fick massa kläder, samt en röd moppe, sen blev de tårta.
image49

Sov hemma hos N inatt, o de e klart att vi ska bråka på kvällen så att man inte fick nån sömn. Gick inte och la mig först vid halv två kanske, ville vänta tills han hade somnat.

Nu ska jag fortsätta jobba! Ciao!

Skit kläder

Japp snart e de dax att gå, måste hinna byta min byxor innan jag ska hem idag. Måste också hinna med en joggingtur när jag har kommit hem. See u later! <3



Ny vecka!

Idag är det systers 15 års dag!!! Grattis syrran! Vi va och shoppade massa pressenter till henne igår, och de blev en hel del. Därimot är jag lite besviken, byxerna jag köpte på H&M va självklart trasiga, inte kul alls med tanke på att de va dom sisa och jag verkligen ville ha dem. Dessutom gick min nya klocka sönder Skiter klarade inte ens av en shopping dag, men jag gick tillbaka med den och jag fick den fixad!.( som tur va). Hann inte ta dagens outfit bilder imorse, men jag kan göra de senare.  Ikväll blir de tårta och mys med hela familjen, N kommer förbi också på lite tårta.
Ciao!!!


image47

Shopping!

image45

Lite av dom grejer jag köpte idag, e riktigt glad för de härliga fynden.
Jacka - Gina
Linne - Gina
Jeans - H&M

köpte även ett par byxor från filippa K, men vet inte om jag ska spara dom, men om jag gör det så visar jag sen.

Sen köpte jag L´oréals Beauty Tubes, älskar verkligen den maskarna. Den är perfekt om du helt plötsligt bestämmer dig för att inte sova hemma eller om du inte har sminkborttaging, för den är jätte enkel att ta blort med lite varmt vatten.
Dessutom så håller den längden en hel dag och kväll, till skillnad från andra maskaror där man bara har stumpar kvar.

Ännu en söndag har gått!

Har varit i stan med mamma och syster hela dagen, det har varit jätte mysigt. shoppat lite roliga saker, men visar bilder sen. Sen har jag och syrran varit ute och sprungit, tiden blev 25:00:42 sämre än sist, men jag kunde inte pressa mig själv mot slutet för jag hade inte tidtagar klockan, och jag trodde att jag hade en mycket bättre tid. FUCK! Men men det är bara på ett igen imorgon. För jag ska bli FITT ja, å inte FET!

image44

Ja så ska min mage se ut i början av sommaren, så jag har lite att göra. Men jag fick faktiskt på mig syrrans byxor igår som var stl 24 och jag brukar ha 26 och ibland 27. Så de går åt rätt håll!

Men jag måste visa vad jag har köpt idag, men jag får uppdatera lite senare. See u later!

Hej hopp!

Nu har man vaknat och N har åkt till jobbet, har även hunnit äta lång frukost med familjen. Jag och mamma bråkade såklart, alltid lika kul!! (not) Idag ska jag in till stan och handla de sista ingörs systers födelsedag, och tänkte se om jag hittade någon klänning till mig. Sen ska jag och mamma göra tårtor, prata om hur vi ska överraska syster imogon. Men nu de de dax att dra iväg, hörs senare. PUSS!

Skön lördag!

Idag har varit en riktig slapp och mysdag. Jag och mamma har varit på promenad, vi gock ner til stranden, låg där och mumsade på bullar. Sen har jag och pappa varit och hämtat en grill hos morfar, solade lite också.Sen va man duktig ióch tog en joggingtur. tiden blev bättre än sist. 24:57:52 de känns bra att tiden blir bättre och bättre. Har lekt lite med stylen på bloggen också, kommer göra mer ändringar imorgon om jag hinner.
Nu har jag duchas och ska iväg till N.

image43

Ännu mer vackra ting!


Sweet dreams!
PUSS!

Summer Dreams!

image40

Vackra saker från Designer Fashion!
Give me!

Vill ha!

image39
Å va jag vill ha den här klänningen, jag tittade efter den i torsdags på topshop men jag hittade den inte. men de va väl lika bra de kanske, för om jag hade hittat den och den hade suttit bra, så hade jag bara gått därifrån nerstämd och med tankarna bara på denna klänning. Puss o hej!

Vart tog solen vägen?

Jätte härlig morgon att vakna till, solen lyste in igenom sovrumsfönstret. Och det kändes som att det skulle bli en jätte skön och solig dag. Men icke, så fort jag gick upp och kollade ut igenom förnstret, så va jag där, face too face men tråkiga moln och disighet. Fy fan, å vill inte! Jag bara längtar och hoppas att de blir sol igen. Vaknade med N imorse, som var som vanligt på dåligt morgonhumör.
Men nu sitter jag här och äter mammas hembakade kanelbullar, och dricker en sjukt god chai latte. Funderar på vad jag ska göra idag, men jag kan inte komma på nått skoj. men vi får se vad som händer. Later!

Home sweet home!

Äntligen hemma efter en heldag på stan med Kim och Sanna. Vi köpte sallad på blåbäret och köpte lite vin på systemet, sen satte vi oss i vasaparken och mös på en filt hela eftermiddagen.
Men innan de så blev de lite shopping, köpte min Jet set klocka men en rosa, får bli en vit nästa gång. Sen köpte jag ett rosa glitter på make up store, som passar bra till nagelacket som jag köpte igår.
image37



Ikväll ska jag, syster och mamma grilla och äta massa godis, det ska bli jätte mysigt, jag är grillmästare nr 1!!! Sen kanske de blir vin med några vänner, eller träffa N, varken vet eller har bestämmt mig hur de kommer att bli.
Later!!!

Dax att gå!

Nu lämnar jag denna sköna data miljö (not) och drar mig ut i solen. Ska snart möta Kim, och köpa lite sköna prylar till våran picknick. Och får inte glömma att köpa nya jackan, och kanske klockan jag har suktats på. See u later boys and girls!

Oj!

Såg vilka mörk blå ögon jag fick på andra fotot, fan va coolt roktigt snygg färg! (Mina ögon ändrar färg lite från grönt till blått)
image36

Lösögonfransar syns de ;)

image34

Sitter på praktiken och leker med massa reklambilder som jag ska göra. Glömde säga förut att jag köpte nytt lösögonfranslim igår. Jag var ju bara tvungen att testa det idag, och så här blev resultatet. De va lite tricky, men om några gånger kommer även jag vara fena på detta.

Skorna som jag köpte på H&M igår för 98 spänn!!!! såg ut såhär:

Nice day!

Äntilgen har jag kommit till praktiken, vill ut i solen igen! Längtar till i eftermiddag. Jag och Kim ska ha picknick i nån park men sallat från blåbäret och dricka lite vin. Det kommer bli jätte mysigt. Måste shoppa lite till idag, jacka bland annat, om jag hittar någon.

Och så här såg jag ut nör jag gick iväg idag, lite skön och ledig stil, för som jag sa tidigare så kunde jag inte hitta något som jag ville ha på mig.


image32
image33

Jeans - Louis Vuitton
Kofta - H&M
Linne - Gina
ljusblått ribb linne - American eagle
halsband - Pilgrim

See u later...

Chai latte, mums!

Nu sitter jag och kollar på tv4 och dricker min Chai latte, otroligt gott. Har panik över vad jag ska sätta på mig för kläder idag, iblan har man sånna dagar med noll ideer om vad man ska ha på sig. Men vi får väl det blev lite senare. Nu har jag lite att göra innan jag springer iväg. PUSS!

Härliga dag!

Nu e jag hemma igen, eller kom hem för 30 min sen. Hade lovat mig själv att gå ut och spring, men jag e helt slut och N kommer hit snart.  Hittade ingen födelsedagspresent till syster, men nu vet jag vad jag ska köpa iaf, så tänkte åka in imorgon igen. Sen köpte jag lite grejer till mig, vita skor från H&M, två nya nagelack i sommar färger, rosa leggins och lite smycken m.m. Kanske lägger upp bilder senare. Som jag sa så gick jag o mamma ut och åt, se va jätte gått, dom har så sjukt goda sallader på blåbäret.

image31

Just det hittade ett par G star jeans idag på pub, kollade igentligen på ett par till min syster men han som jobbade där va så himla söt så jag va bara tvungen att prova lite jeans (ja ni vet hur de är). Och jag hittade faktiskt ett par som jag tycker riktigt mycket om. Har aldrig ens funderat på att köpa ett par G star, har inte tycket att de har varit min typ av jeans, men nu kanske jag införskaffar mig ett par!

Nu ska jag hoppas in i duschen, Later!

Mysdag me Mum!

Snart ska jag gå ifårn praktiken, det blev en väldigt kort dag, men det är super skönt. Idag ska jag shoppa med min mor, ska köpa 15 års pressent till min kära syster. Sen ska jag självklart shoppa lite till mig också, men måste hålla hårt i slantarna så ska försöka ta det lite lugnt. Sen ska vi käka på blåbäret vid odenplan. Efter det så blir det invignings party hos min frisör. (kan hon inte sätta saxen i mitt hår samtidigt!)

Å just det, till alla er därute som kämpar med löpning för att komma iform till sommaren. Gå in på Adidas och bli medlemmar, där kan du göra en träningsdagbok och sätta upp dina mål osv. Det kan va lite kul att leka med, nu har jag satt mitt mål att jag ska springa 4 km 3 gånger i veckan i 4 veckor. Tror ni jag lyckas?!
image30

Lunch

Nu var de dax för lunch,  och jag är så hungrig så jag är nästan påväg att börja knapra på tangenterna på min lilla dator. och nu ringde en yrvaken N som visst har ledigt idag , somliga har de bra. See u later!
image29

Ny dag, Ny kraft

God morgon alla glada människor! Nu har jag precis kommit till praktiken, sitter och äter lite yoggi äpplen ocj kanel mums. Fick springa runt och köpa massa magasin imorse, vi ska ha dem senare idag, så därför blev jag lite sen.
Dagens outfit
image27image28
Jag förstår inte varför bilderna blir vända åt fel håll, nu har jag ju verkligen vänt dom och sparat. Jaja dumma Mac säger jag bara. Hmm kanske ska säga vad jag har på mig.

Jeans - True religion
Ribb linne - American eagle
T-shirt - Miss Sixty
Mini kofta - Kookai
jacka - H&M
Skärp - H&M
Väska - Saint Tropez (syns inte på bilden)
Halsband - Pilgrim
klocka & örhängen - Dyrberg/Kern

Oj de va endel jag hade på mig jaja. Nu ska jag jobba lite, bloggar lite senare. See u!

Sko jakt!

Va på jakt idag efter nya skor, eller snarare jag nätspanade. va inne på Asos och hittade några gobitar.
image23image24

Hittade även lite andra godbitar som man skulle vilja sätta tänderna i!
image25image26

Men nu är det time for bed, ska upp tidir imorgon. Sweet dreams!

Skullcandy

Just det, ett litet tips. Jag har börjat springa med mina rosa skullcandy som jaghar fått av N, och det är verkligen att rekomendera. Jag fryser alltid om öronen när jag joggar, men inte längre, nu e jag jätte varm och go om öronen.

Och allt tackvare min rosa små lurar!
image22

Nytt rekord!

Fy fan va jag e bra! Jag tog mig faktiskt i kragen och tog en joggingtur, och jag är mycket nöjd med resultatet. Jag har sagt till mig själv att jag hela tiden måste slå de gamla tiden. Annars är det inte roligt längre, jag känner rädsla för den dagen då jag inte förbättrar tiden, utan får en sämre tid. Jag vet nämligen att det kommer kämpa imot att ta på sig jobbingskorna för att gå ut och ta ett varv till. Men en sak som är säkert, och som jag verkligen har märkt av, är att min kondition har blivit betydligt bättre. Det känns fortfarnade som att jar har astma from time too time, men iaf.
Nu ska jag iaf skriva upp tiden jag sprang på ikväll, så vi får se om den förbättras till nästa gång.
Förra veckan 25:51:18
Idag 25:09:66

Nu ska jag kolla klart slutet på scrubs. later!

Whats up!

Är hemma och njuter av kvällsolen. Just nu skulle de va väldigt nice om de kunde va lite varmare, och man kunde ta båten till nån mysig ö, grilla och umgås hela kvällen sen hålla hand i mörkret på vägen hem!
Men just nu sitter jag här och äter vindruvor och digestiv, gott men de kunde ha varit bättre. 

Ikväll ska jag ut och springa, jag verkligen måste! Men jag vill vänta lite tills det har mörknat, men känner sig lite mindre synlig då på något vis. Hoppas att tiden blir bättre än sist, de får en att vilja kämpa lite mer liksom!


Något jag tänker somna till inatt iaf...

God....morgon!

Å va de va härligt att vakna upp imorse, solen lyste genom fönstret och jag kunde ligga mysa och kramas i sängen i hela 20 min innan jag skulle gå upp. Det finns inget bättre!!!
Sen va de dock bara att stressa till bussen och skynda till ännu en dag på praktiken, men de funkar de me!
Så här såg jag ut imorse innan jag skulle springa iväg, (ser en ganska sur ut, men jag tänker väl på att jag inte får gå tillbax en vända till in i sängen)

Å juste dessutom så va det nått litet barn på bussen, Snacka om att hon va cool! Henne ruggsäck läckte saft (ner på mina skor) Å hon me sån härlig stil sa till sin kompis:
- men varför har du öppnat min saft?
-jag har inte öppnat din saft!
-Jo men jag ser ju de, den läcker ju!
-Men jag har inte!
-Men hurru de gör faktiskit inget för jag hade så lite saft!
-Men jag har ju inte!
-De e OK, vi fixar de!
Hahaha

image20


Så sant som de va sagt!

Jag är livrädd för att få blommor... För jag har fått höra att man får blommor vid två tillfällen... När man blivit sårad, eller när man ska bli sårad...
Eller en riktigt hård kram får man bara precis innan man får höra att man inte kommer kramas nå mer...

Tänk så här: Är du van att sova ensam så är det svårt att sova med någon... Men har du väl sovit med någon är det ännu svårare å sova själv!

Citerat whablow, kan nog ligga nån sanning i detta!

Tips på tävling


image19
Gå in på shopaholicmamman så kan du läsa mer om tävlingen. PUSS

Aldrig fel!

Det är ju aldrig fel att få lite roliga grejer hem på posten. Här är lite greker du kan få från LdB!

image19

Tisdag igen!

Och va e de inte, om inte Desperate housewives igen! Love it! Nu är det paus och jag passar på att blogga lite. Är hos N och smygtittar medans han kollar på fotboll. Tror inte att jag skulle få honom till att titta på Desperate housewives. Men nu börjar det igen! Later...

Vill ha!

Hittade en jätte fin jetset klocka idag som jag bara måste ha. Den va inte så dyr, men inte bästa tiden att lägga ut pengar på saker man inte riktigt behöver. De e roligt, kläder tycker man aldrig är onödigt, men fan varför ska de kännas onödigt att köpa en klocka?! Här är en bild iaf, (men i affären såg urtavlan så mycket större ut) Later!!!
image17

Hej alla glada solstrålar!

Sitter inne på praktiken, och bara länktar ut i solen. Jag känner mig som ett barn igen som har en klubba framför sig men kan inte få den. Men snart ska jag gå, snart, räknar verkligen minuterna.
Sen ska jag till tandläkaren, vågar inte HAR INTE RÅD MED ETT HÅL.  Ringde mamma imorse och sa att jag hade ont i tanden så hon skulle titta på den och fotografera den(hon är tandsköterska). Håller tummarna för att det inte är ett hål!
image20
See u later! (och ska försöka uppdatera om vad jag har haft för mig i helgen snart, medans jag kommer ihåg de)
 

Lördag på jobbet!

Just hemkommen från jobbet, så skönt nu e de lördag och jag är ledig imorn.  Lite bilder från jobbet idag, bär Dyrberg/Kern smycken, och nya jackan från H&M som jag fick igrår!


Ikväll så blir det myskväll, ska va hemma och laga god mat, sen kanske jag ska till José och småprata lite om gårdagen. See u soon!

Promenad!

Har precis varit på en jätte mysig promenad med Daisy, vädret är helt underbart. Och snart ska jag iväg och jobba, så de e time att göra sig iordning och dra sig iväg. Later!


Fredag!

Å vilken hälig lördagsmorgon att vakna till, kärlek och säl bättre kan de inte bli! Jag kom precis hem, och insåg att jag hade glömt att blogga igår innan jag gick ut. Men de ska jag ta igen nu. ska även bjuda på lite bilder från igår.
 


Inte många bilder, men några iaf. haha och någon lyckades ta kort på min skor också, älskar mina banana republic, köpte dom i New york förut! linnet är från odd molly, ännu ett till favorit märke!


Telefonterror!

Det är helt sjukt, när man väl e hemma och bestämmer sig för att man ska få ta lite sovmorgon. De GÅR inte! Jag menar de går verkligen inte, alla försöker stopp min sovmorgon. Och värst av allt va när hemtelefonen ringer oavbrutet i 10 minuter. Jag menar vem fan tar telefonen efter nio minuter och säger nej men oj jag  hörde inte att du höll på att ringa i 9 minuter!!! Så snälla människor där ute, ring inte mer än runt fyra signaler, det räcker!

Konsikvensen av detta är att jag inte fick sova, och istället sitter jag här och undrar va de kan va för viktigt samtal jag missade. Ja för de måste va viktigt, varför annars ringa i tio min? eller har jag fel?

Myskväll!

YES har äntligen plockat fram älsklings skorna, å jag bara njöt när jag va och handlade med mamma. Tänk att ett par skor kan få en att känna sig så på topp!

Ikväll är det bara jag och mamma hemma, så vi handlade massa gott. Det blir oxfile med min grymma sallad till. Och till efterrätt ska jag göra smulpaj, bättre kan de inte bli. Sen efter vår frossa hoppas jag att jag hinner med en joggingtur. Eftersom att imorgon måste både jag och kroppen va perfekt. Har mycket jag måste hinna med, innan kvällens bravader.
- Handla dricka till kvällen.
- Tyvärr måste jag sola också, eller så skippar jag de och köper brun utan sol som är ett mycket bättre alternativ.
- Kanske köpa min skor, om kontot tillåter.
- kolla om det finns någon klänning man kan ha till, eller så kanske jag hittar nån man inte har använt i garderoben.
- och just de, jag måste verkligen städa och rensa garderoben.

Lunch!

Idag har jag verkligen inte haft nån lust att göra något ordentligt till lunch, käkat chips hela morgon och eftermiddagen, så hade börjat ge upp hoppet för en bra lunch.
Men så fick jag ett härligt litet samtal som sa i mitt öra att de va torsdag, och att pannkakor är ett måste då! å ja de e de!  så kl 14:00 börjar jag mina härliga små pannkakor. och resultatet blev helt makalöst. satt på altanen i solen och frossade. Det är verkligen att rekomendera.


Äntligen!

Efte tre joggingturer så börjar de att kännas skönt ÄNTLIGEN! iaf första halvan av sträckan. sen drabbades jag av håll, och inte den sköna lilla spänningen i sidan utan av en förskräcklig sådan. har fortfarande mardrömmar.
Men nästa gång, närsta gång då jävlar ska jag njuta hela jäkla rundan. Annars ger man ju snart upp!

Men nu ska jag återgå till mitt kära Sex and the city tittande. Det som alltid är lika underhållande, även fast man har sett och har alla avsnitten, men de e ju en annan sak när de går på TV!
Sweet dream!

Ännu en dag på praktiken!

Nu va man hemma från praktiken, känns så himla onödigt ibland när man skulle kunna va på ett jobb och tjäna pengar. Men idag har jag översatt massa engelska som vi ska ha till webbsidan. Snart ska jag ut och jogga eftersom att det inte blev av igår, får jogga snabbare idag istället. Sen kommer ex:t hit lär blir nån rulle i bästa fall, och i värsta fall så blir de väl att vi sover här. hfm. Sen är jag ledig i två dagar, eller jag ska jobba hemifrån men de e nästan samma sak.
På fredag är de utflyttningsfest och jag måste in till stan och hitta nått att ha på mig. Syrran åker till Tyskland imorn och pappa till Kalmar, så jag och mamma kommer nog mysa i stan och förhoppningsvis så hittar jag något att ha på mig. Vill ha mina skor som jag hittade förra veckan, dom är väldigt söta.




Men det här blir man inte klokare av, så nu slutar jag babbla. Later!


Nej jag är inte kär!


Home sweet home!

Å va e de inte när man kommer hem om inte Desperate housewives underbart x2! Snart ska man ut i mörkret o jogga, så nyttigt av mig inte sant!

Du bara måste smaka min genombakade hasch kaka!


På tiden!

Nu har jag som alla andra skaffat en blogg.se blogg. Ville ha nått nytt tidsfördriv när man sitter vid datorn. Hoppas på att kunna lägga upp lite roliga grejer och tankar. men vi får se hur de går. Men nu e de dax att gå from work to the other work. See yah!

Wake up


RSS 2.0