lördag

Hej hopp, lördags kväll och snart e de utgång. har varit hos min kära vän hela kvällen. dock är jag sjukt trött för att någon höll mig vaken hela natten och sen har jag jobbat. men men de kommer  bli en sjukt kul kväll ikväll. ska träffa maxi å hans kompisar snart.

ska ha mina nya kläder från fornarina iaf nya stövlarna som jag har velat ha. men men nu orkar jag inte skriva mer. j'tte jobbigt-- ella!  mohahaha jajaj hej hej

PUSS

Hej igen

Haft en jätte mysig kväll, jag och natta pluggade, sen kom Vasse över och lagade mat till oss. Snacka om att jag blev helt såld, att han bara kom över och serverade oss mat stort pluspoäng sen när vi ska till sälen. De e inte många killar som är så gulliga, inte några jag har stött på iaf. Sen drog vi igång vattenpipa och satt i en rökring, och kvällen avslutades med Buzz. Ja bättre kan de inte bli.
Nu är jag heelt slut, känns som att all energi har gått ur kroppen(skönt). jaja. Puss å hej

Onsdag


Shopping och studier

Har haft en jätte mysig dag idag! shoppat massa roliga kläder bla hatten på bilden smycken, ny klänning hm t-shirt, hoodie och ett skärp. Sen åt vi en mysig frukost på stan. Och nu e jag hos min kära vän och vi ska plugga hela dagen, eller vi har redan börjat men vi har inte kommit så långt. Nej nu ringer telefonen och jag ska fortsätta plugga.
PUSS


Tisdag


Naturhistoriska

Haft en jätte mysig tisdag, löning snö och snöskoter kan de bli bättre? Eller jo de kan de Despirata husfruar börjar snart. Imorgon tänkte jag dra till utförsäljningen av JL (kanske) sen ska jag spendera dagen med Natta vi ska plugga 24/7. Hoppas också på att de blir boxning på kvällen, behöver röra lite på fläsket.
Nej nu ska jag dra.

XOXO

Måndags natt

En väldigt sen uppdatering, ska snart gå och lägga mig men tröttheten har inte slagit till ännu. Imorgon blir de skola hela dagen luncha med en kär vän och sen kanske förbi mamma på jobbet om hon har blivit frisk. Min ståltråd på tänderna har lossnat och måste sättas fast igen, inte kul alls.

Men nu e de dax att krypa till kojs.

PUSS o hej

Söndag

Å swisch sa de så va helgen slut. Men den har varit väldigt mysig. Igår va de mysdag frukost och fika med fika. Sen va de in till stan på kvällen med bilen i snöstorm ja hmm jag kanske ska va glad att jag har båda benen i behåll eftersom att de va sjukt halt och jag hade inga vinterdäck plus att de snöade så mycket så man inte såg vägen. Tur att man har kört där förr. Sen va de glögg och singstar hela kvällen och natten. Vääldigt mys.
Just de gjorde iordning mamma inför en fest, stylade och sminkade henne. Hon fick låna min nya klänning (som hon snällt delade med mig, och betalade halva tack mamma) och hon blev väldigt fin.

Idag har de varit en allmänt slapp dag skulle ut och åka pulka men de får bli imorgon, älskar verkligen att de har kommit snö.
Längtar jätte mycket tills vi åker till sälen över nyår så man kan sätta på sig skidorna igen. Dessutom är vi ett jätte skönt gäng som åker upp. Vi ska snart ha sälen möte, dricka gott och planera årets nyårsparty i sälen.

Men nu ska jag kolla på Wallander och snart hoppa i sängs.

(Just de kolla de på gossip girl, och de va nästan så jag grät de va så sorligt och jag kände igen mig så mycket i serena och Dan förhållande, jaja ni fattar.)

PUSS

Fredag

Hej hopp!
Mysig morgon hela familjen va hemma, men nu har dom övergivit mig och jag är ensam. Idag ska jag städa rummet så de blir skinande rent.

Topshop igår, ja de e inte bra att shoppa när man är nere, resultatet blir bara att man shoppar för flera tusen. haha, nej men de blev två nya klänningar som jag ska ha en av alla dessa gånger jag går ut. (not) Sen blev de en mini trikå kjol och ett mega halsband. De blev en jätte mysigt kväll å jag å N hade väldigt skoj.

Nej nu ska jag fortsätta städa och spela hög musik, och ångra mina sjukt dumma handlingar. fuck fuck fuck. Men man får slå sitt kast och så för vad man har beslutat även fast det kan va helt fel.

XOXO


Dagens




Nu ska jag springa till bussen.

PUSS

Torsdag

Nybadad och len som en baby rumpa. Idag e de skola sen iväg till jobbe, väldigt roligt. Har pratat med N hela morgonen som va väldigt bakis haha ville inte lägga på sötnosen. Ska träffas ikväll innan vi åker in till stan. Ska på vip kväll på topshop, och de ska bli väldigt kul. Jag ska köpa mina höga svarta stövlar som jag har tittat på. Sen e de ju faktiskt torsdag och jag e ju typ ledig imorgon.

Så varför inte gå ut och ta en liten barrunda. Sen har jag lovat en skedning om jag inte åker hem. Men nu ska jag gå ut me hunden och hitta några svarta och rosa kläder som är temat för ikväll.
PUSS
Love u all!

..

Nej nu. fick ett trevligt samtal så nu känns de lite bättre. favorit i repris haha nej du N de blir de inte i sälen. haha. Nu fick man även lite pengar på kontot så man kan shoppa imorgon. PUSS

FAAAAAAN!






Hatar dig!!


Hatar allt!


FAN

Vänner på tv


Höstgos!

Dricker chai och äter pepparkakor, längtar grymmt mycket till jul. Längtar efter hmm va ska jag kallade Julkärleken. Ja de stämmer ganska bra, för på julen e de en viss kärlek i luften, och just den längtar jag efter. Sen e de ju inte helt fel me lite snö och en skidsemester kanske. Ja tack!!

Men nu ska jag tända lite ljus och kanske börja göra mig iordning för en kväll på stan.

XOXO

Tisdag


Sockerkakorna e snart klara!!!
(Så här galen blir man när klockan ringer 7 på morgonen och man drömmer om sockerkakor)


Har haft tenta hela mogonen, väääldigt roligt tog nästan 2,5 timmar. Men men nu hade jag inte tänkt att plugga nå mer för idag. Jag har precis ätit mina toast har blivit helt galen i toast, typ de ända jag äter på dagarna. Mumma!

Senare i dag ska jag in till stan och busa med Natta fnatta haha. Tror de blir bio fika och pyamasparty!!!

XOXO

Måndag

Yes och nu bär de av till boxningen. Ännu mer blåmärken ja tack!!


Natti natti

Måndag


Den här bilden är typ en sumering av helgen!
Minnesluckor!!!


Hahah de e bara kolla storleken på min drink liksom. Kul hade vi iaf. tror jag!

yttligare lite bilder

Sanning o konsikvens plus lite våghals i sängen.


Vi fyller 62 tårta!



Mums

Trött



Nej nu räcker de me de roliga.


XOXO

Fredag

God morgon världen!

Idag ska jag ut och göra stan. Shoppa järnet och bara va allmänt skojj. Tänte ringa fredrika nu och se om hon vill hänga me ut på stan. Sen ikväll blir de middag, de ska bli väldigt trevligt.

E fan sjukt trött har sovit jätte konstigt inatt, har drömt massa hämska drömma, men inte alls läskiga. aja. kommer sova som en stock inatt. Men nu ska jag försöka plugga lite.

XOXO

bye bye


På väg till jobbet

Nu ska jag springa iväg till jobbet. idag blev jag blå. haha så kan de gå. ska hämta min telefon också längtar. puss puss


Torsdag

So what! baby bye!

Onsdag


Höst mys

Idag är de skola, och jag ska plugga sjukt jävla mycket. Och ikväll blir de boxning. va på boxningen i måndags me, men har faktiskt inte nån träningsvärk alls. haha super skönt lite mör bara kanske, men de e inte så konstigt när man har haft en kluns som har hoppat på ens mage och boxat på revbenen så man nästan tappar andan.
Men ikväll ska jag minsann ge igen.

Imorgon ska man jobba, ganska trevligt faktiskt. Dock bara för att jossan ska komma förbi och sen göra mig sällskap hem till kära Dalarö. Vi ska mysa i helgen oxå, ska ta en vit helg och bara ta hand om varandra. Laga god mat titta på bra tv och snacka massa skit, helt utan vin!

Men nu måste jag fortsätta. massa blaj om olika företag.

OXOX



...


Halloween

Haha ja så här vacker va jag i lördags. Tycker faktiskt att vi lyckades sjukt bra med våra sminkningar. Nått sånt här hade jag tänkt mig nästa vid nästa utgång. Love love love it! Nej men skämtåsido, måste återgå till mitt pluggande. Suck va mycket jag har att göra.

XOXO



God natt


Söndag


Allmänna bakis dagen

Hmm ja inte mycket jag kan tillägga, men de va fan skit kul igår när vi gjorde oss iordning och allt. Men sen, ja va ska jag säga. Lite för mycket sprit och på tok för lite mat, ja de kan inte sluta annat än ren jävla fylla. haha. jaja inte hänga läpp för gårdagens misstag. Ny dag nya tag!
Men vi tog grymma bilder igår. Kommer inom kort.


XOXO

Halloween!!

Hej hopp!
Nu va de helg igen, å den e fan snart över. haha tiden går sjukt fort. Ikväll ska vi gå på halloween fest, de kommer bli svin kul. Har precis tillverkat min hängsnöra. Ja för jag ska hänga mig ikväll, de kommer bli en grymm outfit. fy fan va jag e bra!! nej men nu ska jag hoppa in i duschen och glamma mig lite. Sen blir de förfest och sminkning hos Nathalie. Visar bilder imorgon.

XOXO

RSS 2.0