Åååhhh

Jag e så trött på min chef så att de e läskigt. hon tror att hon kan bete sig hur som helst. Men icke. Jaja snart har jag inget jobb heller. för hon ska inte ha nån extra personal kvar . fuck. måse verkligen börja leta nytt extra jobb. Nått ställe där man trivs på och där man blir respecterad. Men det är fel av henne att leta ny personal och ha planer på att kicka tre av oss men säger inte ett ljud till oss, hon ger oss inte en chans att leta efter nått nytt. Utan hon tänkte bara säga tack å hej. Å vi som ställer upp på henne hela tiden, i vått å tort. jaja inge mer beklagande, måste jobba imorgon.

XOXO

Måndag i plugget

Segt att försova sig en måndags morgon. Men nu sitter jag i plugget. Å han babblar på som bara den, och jag lyssnar inte ett skit. eller jo ibland typ när han tittar på mig, som han har en tendens till att göra. Och han är väldigt duktig på att fråga mig frågor hela tiden, för att se om jag hänger me. Och de e klart jag gör!! Alltid!


Min pappa va så gullig i helgen, haha. han va på 24 h kryssning, och innan han åkte sa jag. Kan inte du köpa den nya D&G parfymen till mig?!? Men mickan svarar han du fick ju en sist för nån vecka sen. -Jo men men den är slut!! Men jag som t.o.m köpte den stora 100 ml!!! - Ja men den e inte slut men jag vill ha en till!!! ok!!

Haha ja å sen dagen efter så kommer han, å va e de som ligger på bordet. Jo en ny parfym!!!! Men inte vilken som helst, en exakt lika dan som jag fick sist. Så nu har jag två gigantiska rosa parfymer. Å de han sa va. - Ja men du sa ju att den hade tagit slut. suck suck suck söt nöt, jaja den luktar gott. och jag kommer ha samma doft över ett år framöver!

(Men när jag åker till London ska jag köpa min D&G doft. love love love it)







Love u!



Lördags morgon



Å va jag tycker den här är fin, den påminner om farfar och när man var liten. Önskar verkligen att jag kunde Italienska.


Igär va jag jätte duktig och röjde på mitt rum. Hatar att jag alltid ska spara på massa små skit, som man får för sig att de betyder nått för en. Men vem fan tar fram de grejerna sen och tittar på dem. hmm inte jag iaf. jaja endel åkte ut iaf och de va bra.

Ikväll blir de utgång vet inte vart de blir än, men har lite planer.

OXOX

Bjuder på den



Ikväll blir de träning igen, aj aj i vaderna. Men ibland får man bita ihop. Nu ska jag nog laga mat, mamma ville ha donken (för hon antagligen inte orkade laga mat) så då tänkte jag va snäll och hjälpa till lite.


ciao ciao

Onsdag

Aj va ont jag har. haha ja jag har varit ute och joggat två dagar i rad (mån tis) och idag har jag förjordat ont i vaderna. Jag haltar så folk kan tro nått helt annat. Idag gjorde jag ett besök hos blod bussen, så om en månad så ska jag börja skänka bort mitt blod.

Kollde nya serien på 4:an oxå, och den va riktigt bra tycker jag. Hmm ja de kunde ju va lite men bara lite mer spännande, men de kommer väl. Oskyldigt dömd hette den tror jag.

Imorgon blir de jobb å jobb å jobb. Nej men de e inte så farligt slutar tre så de e vääldigt lugnt.


Bjuder på lite bilder från förr förra helgen.





Vakten vi ville ha hem(not), söt som en liten nallebjörn.

Nu ska jag kolla på scrubs. Puss å hej

Å va ja e gla! tra lalala

Ååå jag pratade just med min kära vän som är sååå länt bort över skype!! Å va jag saknar dig. Min lärare tror säkert att jag är dum eftersom att jag sitter och ler och skrattar tyst åt min dator, men de får man ta ibland. Han log tom och kollade på mig ganska mycket. oj oj han kanske trodde att jag skrattade åt honom. 

Jajaj puss å hej

 här kommer en bild från i lördags.

Haha ja fråga inte va vi gör, men Natta ser ut att ha fullt upp att visa mina boobisar.

Måndag

Ännu en ny vecka som smyger sig fram. Nu har man fem dagar på sig att ta igen de man missade förra veckan. Sitter i plugget, först som alltid och väntar på resten av klassen.

Har ju inte berättat om hur helgen har varit, jag förutom att jag har varit sjuk då! Men i lördags jobbade jag. Sen hade vi bestämmt att vi skulle ha en myskväll med film och pyamas gos. Men istället tog vi fram Sing star och öppnade EN flaska vin, de va jag natta å freddy och nattas mamma. Sen för självförtoendet så drack vi lite till  vin och lite till, hmm ja å de slutade med hen hel del öppnade vinflaskor. Å vi som skulle ta de lugnt, för jag va ju sjuk å allt. Men nej nu va jag å Natta laddade så vi på me makeupen för att gå på äventyr. Vi mötte Malin och gick ut. Ja de blev pink panter och dans. Hmm en kille va ganska på och ville dansa, men jag avvisade elak com jag är. Men de slutade med att Malin hittade ett ragg som va vän med min kille i gula t-shirten. Haha han va ganska söt faktiskt, men ja va lite elak för jag va lite avvisande. Men Han fick mitt nummer och han ringde en hel den gånger under natten. Aja sen gick vi hem till Peter å va där en stund, sen bar de av hemmåt. Där vi skedade villt, ja som man ska göra på en pyamas gos kväll. Sen va jag väääldigt seg dagen efter, sjuk plus trött efter all förlorad sömn.

Aja nu ska jag lyssna på min lärare. Vi börjar med affärsplan idag.

Puss å hej

...

Oj oj så d e kan gå. hahah mm men nu e de andra bullar.puss å hej

Usch

Inge kul, har blivit sjuk och de suger. igår jobbade va jag tvungen att jobba oxå. Idag har jag varit jätte seg måste plugga men jag orkar verkligen inte. Har inte kunnat sova inatt heller, vaknat flera gånger av att jag har varit helt dyngsur och jätte varm. Hoppas jag blir frisk till imorgon, för då ska jag jobba igen och kanske myskväll sen. jaja. puss å hej

Skola

Sitter i plugget, håller på att gå igenom allt vi har gjort de senaste 7 veckorna. hmm och de är endel!

Idag ska jag mamma och syrran kolla på en lägenhet till mig igen, har blivit endel tittade på lägenheter nu. Jag vill ju verkligen ha npgot eget. Även denna gång i Vaxholm. Låååångt bort från familj och vänner, men jag får väl ta å skaffa mig en bil, usch så dyrt, men nöden har ingen lag.

Just de, berättade ju inte något om hur de va på lördagen. Men kvällen blev riktigt lyckad. Vin på ett ställe som heter vasas tror jag, där även Natta och jag öste i drinkar.
Sen blev de olssons video (tror de heter så) Där de blev lite mer dricka. Jag å Natta å hmm han (va han nu heter alex?!?) Flirtade med vakten och fotograferade vilt. (bilder kommer sen). Sen hoppade vi in i tre taxi bilar och drog till Ett ställe på söder. Mycket trevligt öl å ös vi dansade hela kvällen. Bartendern va väldigt söt, Nathalie och sofie tyckte att jag skulle dra in en stöt, hmmm. haha inga kommentarer. Ja just de jag hade min nya svarta kroppsdräkt på mig, hmm mycket vackert, (NOT!) Först hade jag en guldtröja sk över den, men när vi kom till ett ställe så drog Nathalie av den direkt och kastade bort min lilla guldsak, oj oj å där stod jag men min glansiga dräkt och försökte smälta in. Men Tjejen på toan tyckte jag va as cool i den så de va ett plus iaf.

Tack å hej från mig! PUSS!


(Just de glömde slutet av kvällen, som jag helst vill sudda ut, inte för att de hände något. Men med tanke på hur mycket jag åt så rullade jag runt som en boll hela söndagen. Ja för alla som hade klarat av kvällen utan att däcka och dra hem, stack till donken för all sprit som låg i magen skrek efter mat. Så vi gick dit och ÅT! ja vi ÅT! massvis Jag tog ett 9 pack &co hmm sen hade jag inget att göra å vi väntade fortfarnade lite, så JA!!! jag tog ett meal till ett ganska stort sådant. Åt upp allt, natta smakade lite lite, men hon hade ju eget å käka på. Sen när vi kom till Gullmarsplan och insåg att de va ca 30 min innan bussen skulle gå. Och till våran glädje så hade hamburge grejen öppet, så vi kunde få lite värme. Självklart drog vi i lite pommes oxå men överdrivet mycket grillkrydda. Sen när den v aslut tänkte vi gå över till glass, men som tur va (glad dagen efteråt) så såg jag i ögonvrån att bussen va på väg att åka och vi rusade dit, hann precis sen somnade vi som två fulla donken fyllda heta tjejer på bussen. Nathalie gick inte att få liv i så alla på bussen fnissade åt mig när jag skulle försöka skaka liv i henne, och självklart missade vi hållplatsen. Men de va inte så långt att gå tycker jag. Vi hade ju våran räddning med oss nämligen gå hem skor. Glada och fnissiga gick vi till lyan och somnade i alla våra dagar (hmm 2 timmar typ) Hahah,)

Usch vilket långt inlägg, hoppas ingen orkar läsa allt!

Bullbak

Utgång!!!
Ikväll bär de av igen, uppdaterar imorgon om vart när och hur!!

Puss å hej

Har oxå varit där!

Gamla minnen
Gold bar i New York
http://blogg.aftonbladet.se/22226/perma/944593

Haha

Håller på att kolla efter andrahands lägenheter, mm ja man kanske skulle tacka ja till detta!


LÄS HELA ANNONSEN - VILL INTE HA EN MASSA MASSUTSKICK!

Jag kan erbjuda superbilligt inneboende i min 60 kvadratmeter stora tvåa.
I lägenheten finns tvättmaskin, diskmaskin och all övrig utrustning.
Även bredband.

Uthyrningen är i första hand av sociala skäl då jag redan har en massa pengar- men jobbar mycket och har begränsat socialt liv.

Vem är jag då?
Jag är en 26 årig manlig nudist/naturist som jobbar mycket och hårt. Tränar även en hel del och är mån om min hälsa. Har ingenting emot fest och social samvaro.

Jag är bland annat diplomerad i läran om den kvinnliga orgasmen och dess funktioner och hemligheter. Håller kurser i ämnet, vilket ni kan läsa om här:
http://www.blocket.se/vi/17941944.htm

Vem söker jag då?

Du bör vara någonstans i min ålder. Rimligen mellan 18-30 år.Svensk eller invandrare har ingen betydelse - jag tycker om alla människor.
 

En bra ansökan bör innehålla en presentation av dig, gärna en bild och kontaktuppgifter.

BOENDET KAN VISAS NU PÅ FREDAG-TISDAG.
Tider efter det kan fixas i undantagsfall - om rummet finns kvar.






Sjukt att man skriver ut en sån annons, de e ju typ en kontakt annons å inte en bostadsannons. jaja stackars snubbe.

Hej hej

Måndag

God morgon god morgon!!!
Sitter i pluggat, ska snart komma igång, men inget har fått nått nät förutom jag, så jag är den ända som kommer kunna sitta och surfa runt på alla roliga sidor. pilutta! :)

Idag kommer min nya telefon förhoppningsvis, å va jag längtar hem så jag kan leka med min nya diamant. Ja för de är vad den kommer att heta.

Later puss å hej

Lördag

Uppe ganska tidigt idag, ska fixa alla saker jag ska ha med mig till ikväll. Skor klänning och sovgrejer å allt. Har lite ont i halsen efter all sång igår, jag fick nått skummt ryck och sjöng häcken av mig.

Snart ska jag iväg och jobba också, sen blir de direkt in till stan. Hoppas att jag inte kommer va trött ikväll, för jag har sovit jätte dåligt inatt. Kunde inte somna och jag vaknade typ 7 på morgonen. jaja. nu ska jag hoppa in i duschen!

Puss å hej

Så de så



Uggla slår huvudet på spiken.

singelkillar is desperate helt klart.

ojdå

Fick ett väldigt oväntat samtal alldeles nyss, väldigt skojj!!
Nu ska jag ut på en liten joggingtur, måste verkligen dra igång med det nu igen, eftersom att ingen sötis ville gå å boxas med mig. buhu. Får ta å hitta nått hippt Yoga ställe inne i stan istället.

Puss å hej ä*sk*r d*g!

Fredag

Latis dag, eller nått, har suttit och pluggat och tittat på tv. Vi har ny box och ännu roligare kanaler. Suck!
Ikväll blir de mys middag med familjen, ska käka svenske färska kräftor, och ha de gött! Vet inte om jag drar in till stan och hittar på nått sen, men jobbar imorgon så vet inte.

Men imorgon då brakar de loss iaf, jag och jossan ska göra stan osäker. Vi ska ut och leta karlar, eftersom att vi har fått för oss att alla killar är idioter så måste vi försöka att hitta motsattsen. The perfect boyfriend!!! Omöjligt säger jag, men vi får väl se. haha.  (Och rättare sagt, jag sa de finns bara idioter därute, så varför ens anstränga sig?! Jossan svara nej nu ska vi ut på lördag så ska du se att de finns massa kandidater!! haha jaja skämtosido vi har KUL!)


ciao ciao

:´(

Är jätte ledsen/deppig, har varit på en timmes promenad med Katta för att säga hej då. Imorgon åker hon, å tårar i ögonen, de kommer kännas så konstigt att hon är på andra sidan jordklotet liksom. Å va deppig jag blev kan inte nån komma å trösta å krama mig!!!
Hatar att säga hej då, men ändå, hon kommer ju hem snart och vi kommer ju kunna hålla kontakten via datorn, men som sagt de känns tomt alla människor jag tycker om har lämnat mitt kära Dalarö nu, så de är väl dax för mig också snart. Buhu!


Tack och hej för mig!!

Torsdag

Idag har jag jobbat, tog först bussen till jobbet men halv vägs så ringde mamma och sa att jag måste ta bilen. Och självklart vände jag direkt, det är mycket roligare att ta bilen. Sen när jag kom hem så beställde jag en ny telefon de blev en HTC Diamond och jag verkligen längtar tills den kommer så jag kan sitta och leka med den.
Snart ska jag träffa Katta och ta en promenad och säga hej då, åå va sorligt det är att hon ska åka till Australien imorgon, ett helt ÅR!!! Men tiden går fort, jag om någon vet de. Så snart är hon hemma igen.
Avskedsmiddagen igår va jätte mysig alla tjejerna va där och vi lagade en super god middag.

Jajaj nu ska jag sluta. Ciao ciao

Onsdag!

Idag kommer de bli en lång dag, har massa saker att göra.
-Börjar dagen med skola, och självklart så försov jag mig och kom 30 in sent.
-Sen ska jag förbi nått Mac center för att säga att dom ska fixa min dator. (igår när jag väl skulle plugga så fick jag inte igång den. och de va därför de va dålig blogg uppdatering.)
-Ska ta och gå en shoppingrunda, ska hitta ett par lack leggings, och nån lång t-shirt och kanske yttligare en liten hatt. verkligen älskar hattar helt plötsligt idag har jag mitt senaste hatt köp på mig.
-Tänte sätta mig på nått fick och ta en chai latte och plugga nån timma. Måste bli klar med allt snart.
-Sen ska jag träffa Katta och Jossan för vi ska väl fixa lite för ikväll, handla och fixa mat. vi ska göra hemmagjord sushi väääligt gott.
-Sen blir de avslutningsmiddag för Katta som rymmer till Australien på fredag, åå va jag kommer sakna henne. Men får se de fårn den ljusa sidan, när sommaren kommer så kommer hon!!! å de e ju inte långt kvar. ;)

Kanske även sover i stan inatt, men vet inte om de blir så, jobbar imorgon så de kan va skönt att komma hem. Men suck då måste jag åka hemmifrån så sjukt tidigt. Så får se vad jag gör. Men nu är den här föreläsningen om patenter slut, och jag ska ut i spöregnet utan jacka kul kul. :)

Puss å hej

Rolig skolundehållning

Testa hur du skulle se ut som full eller som man eller varför inte apa!! Nej nu har jag och Lisa suttit här och garvat åt alla kontiga saker man kunde göra med mitt face.
http://www.faceofthefuture.org.uk/
Jag som man

Väldigt upphetsande, men de finns fan fulare män, så såååå farligt va de iaf inte. (Eller JO)


Jaa vilken skönhet jag hade varit om jag hade föds som mörk, hmm speciellt med de blonda håret.


Puss å hej!

Måndag

Sitter i skolan, har pecis börjat. I helgen har de verkligen varit bloggtorka, har inte haft nån ork att sitta vid datorn, sen har man haft massa annat att göra. Men i lördags så va jag m. fl på ink messan på bryggerit, hmm ja de va ju kul att gå runt och titta på alla hippa och härliga människor som verkligen tycker om att sticka ut från mängden. Men K och r som verkligen ville tatuera sig fick inte en syl i vädret hos tatuerarna, alla va verkligen fullbokade, vilket va lite trist. Och de va mest de allt handlade om, att försöka hitta nån cool tatuerare som skulle tatuera en. Och jag va inte riktigt sugen på att börja rita på kroppen, så de va inget för mig utan lite bortkastade pengar. Men visst va de kul att träffa vännerna en lördagskväll.

sen igår va de en allmänt slapp dag, bokade flyget till London förrästen. Så nu är de bokat och klart. ska bara leta hotel i veckan.

Just de i fredags så samlades tjejerna på mysingen, drack och hade skoj, men de blev ändå en lugn kväll eftersom jag och jose jobbade på lördagen.

Men nu måste jag lyssna på hmm va heter han, Ja Markus!

Ciao

RSS 2.0