God eftermiddag!

Japp har varit uppe sen fem imorse, så nu e de så gott som eftermiddag! Jag körde resten av familjen till arlanda för de ska till marabella i tio dagar så nu e de FF haha eller nått.

Nu sitter jag på jobbet och ska snart gå ut och öppna,  jobbar tillsammans med Nathalie skojj skojj!

Just det, de e Kattas födelsedag idag!
Grattis Katta!

Så ikväll ska vi käka middag på karlslundsmarina och efterfest hos jossan kanske. men men Puss o hej!

hej hopp!

Nu sitter man på jobbet, satti igång internet förut åt en kund så varför inte blogga lite samtidigt för?! :)

Nu e de andra gången denna skumma lilla kvinna, (ja verkligen LITEN) kommer in i butiken, och hon kan inte ett ord svenska, engelska, franska, tyska eller spanska hur fan kan man föra en konversation då? Summan av kademumman va att jag va tyst och log och hon sa ashraff achraff!!!!! och andra gången hon var inne hade hon faktiskt lärt sig att säga imorgon ashraff, och jag tolkade de som att hon ville lägga undan de till imorgon (sist hon gjorde de så hämtade hon de inte.) så vi får se om hon kommer och hämtar det imorgon.

Jajaj bla blabla. snart kommer Nathalie och jag slutar, men nu ska jag dricka min chai latte och snicksnacka med kunderna.

PUSS

Släkten är bäst!

Nya youtube kändisarna ;)



Glad midsommar!!!

Hej o hopp trodde man skulle va tidigt uppe idag, men så blev de inte. Idag blir de en heldag älskar midsommar för att man gör nått hela dan. Vi ska till gålö, och verkligen alla ska dit, komemr bli jätte kul.  Snart ska jag och Kim iväg och sola lite, så man blir  lite brun i midsommarklänningen.  Puss o hej leverpastej.

...




Stress dag!

Usch igår bestod min dag av plugg hela jävla dagen. skickade in arbetet en minut innan inlämningstiden, så hade det ganska panikartat igår. Men suck har ännu mer att göra idag. Måste ficka ett till arbete, städa rummet och åka in till handen och handla massa saker. Just nu vill jag betala nån som kan komma hit och göra allt så slipper man stressa som fan. Vill hitta nån klänning som man kan ha på sig på midsommar oxå. jaja. ciao ciao.

usch!

Det är klart att de ska bärja spöregna precis när jag ska gå ut med hunden. tvi tvi. jaja får va inne en liten stund till och se om de går över. Ciao

goooooooooood morn!

Sitter framför en väldigt tråkig live sändning från pluggt, fy satan vilken tråkig lärare vi har och när man ser de live från en liten burk så blir de ännu värre. Suck!

Så idag ska jag ditta framför min burk ända fram till kl 16, och plugga massa. Sen ska jag och José spela tennis och sova i hennes sommarstuga.  Väääldigt mysigt.
Puss o hej!

Ops!

Har inte insett förnst nu att det är fredag den 13:de, och de kanske förklarar varför min dag har varit som den har. Men ikväll blir de andra bullar, bye bye too u!!! JA tack och hej! vill inte ha dig!!
Nu ska jag iväg, ciao!!!

Lyssna och njut!


Nattbus!













Mitt i natten smög vi ut och hade skojj, alltid lika kul när man gör spontana saker.
Älskar sommaren när man börjar göra sånna här galna saker. Sov kvar på Tillys
landställe och röjde ela natten, eller iaf katta och Tilly jag och N gick och la oss
för att vila lite, men vi somnade fast klockan va ju mitt i natten så de kanske inte
va så konstigt.
Ciao!

Smaka på stockholm i kungsan



 
Det blev en väldigt lyckad kväll, men massa vin och god mat!

Skol dag!

Försov mig två timmar imorse, kom bara en timma försent till plugget. Hatar när man är så trött på morgonen aå att man stänger av väckarklockan i sömnen. Har varit väldigt dålig på att uppdatera bloggen de senaste dagarna, men man har så mycket annat att göra och när man väl tar fem minuter framför datorn så har man inte tid att blogga.

Men när man är i skolan så har man tid, haha. vi är bara fyra stycken i klassrummet, lite pinsamt dumma klasskompisar som inte kommer till plugget :) (Men jag förstår dem)

I söndags (natt) så rymmde jag och katta N och Tilly ut i natten, vi tog båten till Tillys landställe, drack skumpa och badade hela natten.

Och i tisdags när de va match så åkte jag och jossan ut till smådalarögård med massa dalaröfolk, de va väldigt kul speciellt för att sverige vann!!! Badade och bastade hela kvällen.

Men nu ska jag lyssna lite, Later! <333

god morgon god middag god natt

Hemkommen med trasig klänning och väldigt trött. Men vi hade en väldigt trevlig kväll i kungsan, skriver mer imorgon. god natt. puss

tjaba tjena hallå!

Lååång dag på jobbet idag, men nu e man äntligen hemma. Har längtat!!! ikväll ska jag bara ta de lugnt, skulle igentligen in till stan och träffa anna och lisa, men jag orkar inte. Vi ska kanske in imorgon och smaka på stockholm. nu ska jag ner och fixa klart maten innan mamma å syster kommer, vi ska grilla! PUSSS

Smaka på Stockholm

Va i kungsan och käkade lunch med eliten ;) fick min efterlängtade öl! Super god lunch by the way!
Nu e de skola innan vi drar ut igen. PUSS!

så kan de gå!

Några youtube filmer jag fått av jocke :)




söta lilla björne härlig låt ;)

Skol dag!

God morgon! fan va tidig jag alltid ska lyckas va till skolan, nu e de bara jag och min lärare här och då måste man ju prata och va social men jag e ganska duktig på de ;)

Såg en konstig dam med svarta solglasögon idag på t-banan, hon hade ett päron inge konstigt med de men när hon skulle börja äta det så började hon uppefrån på toppen och slukade hela päronet. Det såg mycket lustigt ut, men jag är ingen päron människa så jag vet kanske inte hur man ska äta päron.

Idag blir det ännu en studentmottagning Emelie tar nämligen studenten. Dom ska åka stålhäxan igenom stan (våran båt) om jag ser dom så hoppar jag nog på och liftar hem, så får man en mysig liten båt tur.

Puss o hej!

Hej hopp!

Nu va man hemma igen efter en låång dag. Va på diddis studentmottagning som var väldigt kul, massa söta pojkar som va väldigt pratglada. Barbro kom fram till mig och frågade om hon var tvungen att vakta mig, och jag frågade varför, jo för att hon hade hört några pojkar säga att hon tjejen där inne fan va söt hon va!! Så då tänkte hon att hon skulle hålla koll på mig. Blev erbjuden att följa med på studentparty efteråt, men lite synd att man inte har nån lya i stan för då hade jag lätt hängt på. Nu e de dags att släcka lampan för imogon är de skola och vi ska kanske till smaka på Stockholm för jag vill de ;)

Dagens outfit

Nya klänningen!

Sleep tight. Ciao!

God morgon!

Idag är det ingen skola, väldigt skönt. Ska in till stan med morfar snart så ska vi hitta på nått skoj, sen ikväll så blir de studentmotaggning i djursholm.

Fick väldigt glada nyheter för nån dag sen, ska jobba hektid på Amazing tre veckor i sommar, så man får lite pengar sen är jag ledig tre veckor då blir de fan en utomlandsresa med party kommer bli grymmt kul!!!

Nu ska jag ut och springa med hunden. PUSS

Vacker dag!

Älskar verkligen mina tisdagar, nu tittar jag på gg och snart är det dh. Jose är på väg hit så vi får se vad vi hittar på. Idag eftert plugget så hockade jag och Lisa, nicke och emil ihop och tog en sväng till kungsträdgården. kände mig otroligt läcker i mina high heels och korta nya klänning ;) nej men skämt åsido jag köpte en ny klänning igår och den är väldigt söt.
Nu e jose här, Later PUSSS

Utkast: Skola! KY ...

Skola!
KY myndigheten har varit här, och självklart va jag en av de elever som dom skulle prata med så nu har jag suttit i ett möte i över en timma. Vi har disskuterat om våran utbildning om dom ska fortsätta med utbildningen nästa år.
Senare i eftermiddag ska vi ta en afterwork vin i humlan med några från klassen.
Jose å jag ska busa ikväll!! Vill men å sola och träna. men de e några timmar kvar här.

Tränade igår, gick ut och sprang i natten, de va jätte mysigt tiden blev 24:38:16. Dax att fortsätta se på redovi

Utkast: Första dagen ...

Första dagen i skolan efter praktiken, nu e de bara ett år och en månad kvar i plugget. Längtar faktiskt tills jag blir en "fri" människa. Och då drar jag till USA om inte tidigare :D

Igår hade syrran konfirmation och de va väldigt mysigt, spenderade över en timme i kyrkan, jag och pappa satt bara å garvade åt alla som sjöng när vi själva inte hade en aning om va vi skulle sjunga eller tex när man skulle ställa sig upp.
Men sen va det lunch och tårta hemma hos oss och hela släkten var där. Och hela dagen bara rusade förbi.

Sen på kvällen så åkte jag till en viss herr N, och sov där, icke bra

RSS 2.0